Γιάννης Μπέζος: «Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου»
14:48 - 16/10/2022
Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στη 1 και στην Έρη Βαρδάκη και […]
The post Γιάννης Μπέζος: «Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αφοπλιστικός Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για μένα αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου»
Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε τη φήμη που τον θέλει απόμακρο
Διαβάστε το στο in.grΜπέζος: Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου
Για την επιλογή του να μην κάνει δημόσιες σχέσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του κι όσα ακούγονται γι’ αυτόν μίλησε στην ΕΡΤ ο Γιάννης Μπέζος, σημειώνοντας ότι «δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου». «Τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει. Αν ανοίξει κανείς τα περιοδικά θα δει ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι εντός εισαγωγικών. Το πόσο επιτυχημένοι είναι, είναι συζητήσιμο. Η επιτυχία είναι πως το ορίζει ο καθένας. Δεν είμαι καθόλου κοσμικός, ούτε με ενδιαφέρουν αυτά. Έχω αρκετή προβολή και το βλέπω από το έργο μου, το οποίο είχε μόχθο, ρίσκο και τίμημα. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να εκτεθείς, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα. Δεν ενδιαφέρει κα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιάννης Μπέζος: Δεν ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου
Ο γνωστός ηθοποιός και φέτος παρουσιαστής της εκπομπής «Ό, τι αγαπώ», στο ΟPEN, Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στη 1 και στην Έρη Βαρδάκη και μίλησε για το ότι επέλεξε να μην κάνει δημόσιες σχέσεις στην καριέρα του.Ο γνωστός ηθοποιός και φέτος παρουσιαστής της εκπομπής «Ό, τι αγαπώ», στο ΟPEN, Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Δύο στη 1 και στην Έρη Βαρδάκη και μίλησε για το ότι επέλεξε να μην κάνει δημόσιες σχέσεις στην καριέρα του.Ειδικότερα, όπως είπε-μεταξύ άλλων- ο Γιάννης Μπέζος: «Τα τελευταία χρόνια έχει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για μένα αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου»
Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Έρη Βαρδάκη στην εκπομπή «Δύο στη 1». «Δεν χρειάζεται και πολύ να πάρουν τα μυαλά του κόσμου αέρα. Τα τελευταία χρόνια αν ανοίξει κάποιος τηλεοράσεις ή περιοδικά θα δει ανθρώπους “πετυχημένους”. Το πόσο επιτυχημένοι είναι είναι συζητήσιμο. Η επιτυχία είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καθόλου κοσμικός, έχω αρκετή προβολή μέσα […]
The post Γιάννης Μπέζος: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για μένα αρκεί να λένε σωστά το όνομά μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr