Δημήτρης Πιατάς: Τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας ο Κωνσταντίνος Τζούμας
09:02 - 16/10/2022
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην Secret και στην Σάσα Σταμάτη για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και λίγο καιρό. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου; Η απώλεια των αγαπημένων μου προσώπων. Των γονέων και των αγαπημένων μου φίλων, που τους αποχαιρέτησα με τελευταίο τον Κωνσταντίνο Τζούμα. ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Πιατάς: Τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας ο Κωνσταντίνος Τζούμας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Πιατάς: Θεωρώ πάντως πως το «φευγιό» ήταν επιλογή του Κωνσταντίνου Τζούμα
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην Secret και στην Σάσα Σταμάτη για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και λίγο καιρό.
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην Secret και στην Σάσα Σταμάτη για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και λίγο καιρό. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου; Η απώλεια των αγαπημένων μου προσώπων. Των γονέων και των αγαπημένων μου φίλων, που τους αποχαιρέτησα με τελευταίο τον Κωνσταντίνο Τζούμα. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Πιατάς: Τα τελευταία χρόνια είχε προβλήματα υγείας ο Κωνσταντίνος Τζούμας
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην Secret και στην Σάσα Σταμάτη για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή εδώ και λίγο καιρό. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου; Η απώλεια των αγαπημένων μου προσώπων. Των γονέων και των αγαπημένων μου φίλων, που τους αποχαιρέτησα με τελευταίο τον Κωνσταντίνο Τζούμα. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr