Πάνος Ιωαννίδης: «Το παιδί μας ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου»

14:26 - 15/10/2022

Λίγους μήνες πριν την επιστροφή του MasterChef, ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στο DOT. στο Star To άρθρο Πάνος Ιωαννίδης: «Το παιδί μας ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Ιωαννίδης για τη γέννηση του γιου του: «Μας ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Master Chef ενώ μίλησε και για τον ερχομό του γιου του, πριν από μερικούς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Το παιδί μάς ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου

Διαβάστε το στο real.gr

Πάνος Ιωαννίδης: «Το παιδί μας ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου»

Ο Πάνος Ιωαννίδης λίγους μήνες πριν την επιστροφή του στη θέση του κριτή στο MasterChef, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot του Star και μίλησε για τις αλλαγές, που πρόκειται να δει το τηλεοπτικό κοινό στην καινούρια σεζόν. Ο σεφ και κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής δεν δίστασε να αναφερθεί και τον ερχομό του γιου του. Ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πάνος Ιωαννίδης: Το παιδί μάς ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου

Ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στο DOT και μίλησε για τον νέο κύκλο του MasterChef και τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε, αλλά και για τον ερχομό του γιου του. “Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν […] The post Πάνος Ιωαννίδης: Το παιδί μάς ένωσε περισσότερο με τη σύντροφό μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πάνος Ιωαννίδης για τη σύντροφό του: «Μας ένωσε περισσότερο το παιδί»

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μίλησε για τον ερχομό του γιου του. Ο γνωστός σεφ έγινε για πρώτη φορά πατέρας πριν μερικούς μήνες. «Ήρθε το παιδί, οπότε οι φετινές διακοπές ήταν τελείως διαφορετικές. Επιλέξαμε με την οικογένειά μου να πάμε στο Πήλιο, σε ένα πολύ ωραίο μέρος. Ήταν πολύ όμορφα και οικογενειακά. Ό,τι […] The post Πάνος Ιωαννίδης για τη σύντροφό του: «Μας ένωσε περισσότερο το παιδί» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»