Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτσι του ευχήθηκαν στο «Χαμογέλα και πάλι» μετά την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη

12:10 - 15/10/2022

Ένα μαγευτικό ταξίδι στην Βενετία έκαναν τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη, To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έτσι του ευχήθηκαν στο «Χαμογέλα και πάλι» μετά την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την πρώτη γάμου στην Ιωάννα Τούνη

Έτσι του ευχήθηκαν στο «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου (15/10)

Διαβάστε το στο in.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την πρώτη γάμου στην Ιωάννα Τούνη

Στην μαγευτική Βενετία ταξίδεψαν τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές ενώ ο παρουσιαστής έκανε μία έκπληξη στην αγαπημένη του, που την συγκίνησε. Συγκεκριμένα, της έκανε πρόταση γάμου. Σε ένα ρομαντικό τοπίο της φόρεσε το μονόπετρο και εκείνη του είπε φυσικά το μεγάλο ναι. Το πρωί του Σαββάτου 15/10, ο […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»