Τα Νούμερα – Απόστολος Γκλέτσος – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Συναντήθηκαν ξανά 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους καρδιάς»

09:00 - 15/10/2022

Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο της σουρεαλιστικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά «Τα Νούμερα» To άρθρο Τα Νούμερα – Απόστολος Γκλέτσος – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Συναντήθηκαν ξανά 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους καρδιάς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκλέτσος – Παπαχαραλάμπους: Συναντήθηκαν τηλεοπτικά 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους καρδιάς» και το Twitter συγκινήθηκε

Μια έκπληξη περίμενε του τηλεθέατες στο χθεσινό επεισόδιο της σουρεαλιστικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά, «Τα Νούμερα», καθώς παρακολούθησαν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Απόστολος Γκλέτσος και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μαζί 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους καρδιάς»

Tο βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε ένα ακόμα επεισόδιο της νέας μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ με τίτλο «Νούμερα» η οποία επεφύλασσε μία συνάντηση από το παρελθόν.Tο βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε ένα ακόμα επεισόδιο της νέας μουσικής κωμωδίας της ΕΡΤ με τίτλο «Νούμερα» η οποία επεφύλασσε μία συνάντηση από το παρελθόν.Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Απόστολος Γκλέτσος, ήρθαν ξανά κοντά 24 χρόνια μετά τον απαγορευμένο έρωτα του «Αντώνη» και της «Ερατώς» στη δημοφιλή σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, «Ψίθυροι Καρδιάς». Το 1995 η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απόστολος Γκλέτσος – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Συναντήθηκαν στα Νούμερα 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Τηλεοπτική επανασύνδεση είχαν για λίγο ο Απόστολος Γκλέτσος κι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μέσα από τη σουρεαλιστική κωμωδία του Φοίβου […] The post Απόστολος Γκλέτσος – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Συναντήθηκαν στα Νούμερα 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ξανά μαζί Απόστολος Γκλέτσος και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – Έβαλαν “φωτιά” στα social media

Συγκίνηση και νοσταλγία στα social media με την τηλεοπτική επανασύνδεση του Απόστολου Γκλέτσου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά επί της οθόνης στην κωμωδία της ΕΡΤ “Τα Νούμερα”, 24 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία στην σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς». Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους χόρεψαν την ομώνυμη επιτυχία της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Αυτές είναι οι σκηνές που θα διανυκτερεύσουν στην έρημο με τις κόρες τους

Νίκος Συρίγος: «Έχω δεχτεί βρισίδια και κατάρες – Στην αρχή στενοχωριόμουν και εξοργιζόμουν, τώρα δεν με αγγίζουν»

Αναστάτωση για την Ναταλία Αργυράκη στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha: «Όχι παιδιά, γρήγορα» – Αποχώρησε από το πλατό

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω μετανιώσει που στενοχώρησα την Αντελίνα Βαρθακούρη, δεν έχω μετανιώσει για την στάση μου όμως»

Μάρθα Κουτουμάνου: Σε τραγική οικονομική κατάσταση – «Βιοπορίζεται από οικεία πρόσωπα», λέει ο δικηγόρος της

Johnny Logan: Ο θρύλος της Eurovision έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά – Φωτογραφίες