Αρπαγή 14χρονης Μαρκέλλας: «Παραλίγο να μην αναγνωρίσω το παιδί μου από τα βασανιστήρια που έχει υποστεί»

08:34 - 15/10/2022

«Κλαίει συνέχεια, φοβάται ότι θα την αρπάξουν ξανά» λέει η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας στο protothema.gr - «Τη βίαζαν κάθε μέρα, είναι η δεύτερη φορά που ζει τον ίδιο εφιάλτη»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρπαγή 14χρονης Μαρκέλλας: «Παραλίγο να μην αναγνωρίσω το παιδί μου από τα βασανιστήρια που έχει υποστεί»

«Τη βίαζαν κάθε μέρα, είναι η δεύτερη φορά που ζει τον ίδιο εφιάλτη».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Βιασμός 14χρονης Μαρκέλλας: «Παραλίγο να μην αναγνωρίσω το παιδί μου από τα βασανιστήρια που έχει υποστεί»

H 14χρονη Μαρκέλλα έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη που κράτησε πέντε ολόκληρα μερόνυχτα στα χέρια των απαγωγέων της. Την Παρασκευή (7/10) το κορίτσι πήγαινε στο φούρνο της γειτονιάς του, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα.H 14χρονη Μαρκέλλα έζησε έναν πραγματικό εφιάλτη που κράτησε πέντε ολόκληρα μερόνυχτα στα χέρια των απαγωγέων της. Την Παρασκευή (7/10) το κορίτσι πήγαινε στο φούρνο της γειτονιάς του, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα.Ένας άνδρας άρπαξε τη Μαρκέλλα με τη βία, την έβαλε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Η μητέρα της περιγράφει στο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της, ο άνδρας τον οποίο κατονομάζει ως εγκέφαλο της απαγωγής, την είχε αρπάξει και κακοποιήσει ξανά πριν λίγες ημέρεςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κάρα Ντελεβίν: Μίλησε για την περίοδο όπου συγκατοικούσε με την Τέιλορ Σουίφτ έπειτα από έναν «φρικτό χωρισμό»

Ο Πούτιν ξεκινά μαζική παραγωγή του ασταμάτητου πυραύλου και ΝΑΤΟ - Ουκρανία πάνε σε έκτακτες συνομιλίες

Γιάννης Στάνκογλου: 24 χρόνια που είμαι στο θέατρο δεν έχω νιώσει την αποτυχία

Η πόλη των πάρτι που μετατράπηκε σε hotspot θανάτου από νοθευμένο αλκοόλ - Τουρίστες ακυρώνουν τρομοκρατημένοι τις κρατήσεις τους

ΕΛ.ΑΣ.: Καταστράφηκαν με καύση πάνω από 1 τόνος ναρκωτικών ουσιών

Ακυρώσεις στο Λάος μετά τους νεκρούς τουρίστες από αλκοόλ - «Είναι τρομακτικό, νιώθω σαν να ξέφυγα από τον θάνατο»