Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Άφησε ένα μήνυμα που εύχομαι να μην ξεχάσουμε» – Η συγκινητική ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου

15:56 - 14/10/2022

Με μια συγκινητική ανάρτηση η Σοφία Μπεκατώρου αποχαιρετά τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, ο οποίος πέθανε σήμερα στα 43 του χρόνια, σκορπίζοντας θλίψη στο πανελλήνιο. Η δύο φορές ολυμπιονίκης, η οποία ξεκίνησε το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα, στέκεται στο μήνυμα που έστειλε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με τη συγκλονιστική ανάρτηση που γνωστοποίησε τη μάχη που έδινε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Επαναλαμβάνοντας τα συγκλονιστικά λόγια του δις ολυμπιονίκη «Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου» και την τελευταία του επιθυμία, η Σοφία Μπεκατώρου καταλήγει: «Η κοινωνική αλλαγή είναι ομαδικό άθλημα και χρειαζόμαστε όλοι!». Η ανάρτηση της Σοφίας Μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα, συναντηθήκαμε» – Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Με τους στίχους ενός ποιήματος αποχαιρέτησε τον σύζυγό της η Δώρα Τσαμπαζή. Το άρθρο Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα, συναντηθήκαμε» – Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Πελάτισσα – ταχυδακτυλουργός πήρε για «δώρο» από κατάστημα στη Λαμία φόρεμα και κοσμήματα – Πιάστηκε στα πράσα από τις κάμερες

Η αεροπορία της Ουκρανίας κατέστρεψε 64 από τα 114 drones της Ρωσίας

Επιστροφή Φορτούνη, τέλος το ΟΑΚΑ για την Εθνική Ελλάδας

Λύκος έπεσε σε πηγάδι στη Φθιώτιδα – Επιχείρηση για τη διάσωσή του

Πωλείται ομάδα της SuperLeague – Κρυφή συμφωνία εκατομμυρίων Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου

Nations League: Με Σκωτία η Εθνική στα πλέι οφ