Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”»
14:36 - 14/10/2022
Για πέμπτη χρονιά στη Στέγη Ωνάση βρέθηκαν άνθρωποι με αληθινές ιστορίες ώστε να μιλήσουν για την
To άρθρο Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε....»
Για πέμπτη χρονιά στη Στέγη Ωνάση...
Διαβάστε το στο ZouglaΦώτης Σεργουλόπουλος: Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε, του απάντησα «με αγάπη μωρό μου»
Για την αποδοχή, την αγάπη, το στίγμα και την προκατάληψη, μίλησαν άνθρωποι οι οποίοι βρέθηκαν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, και μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση να φτιάξει τη δική του οικογένεια, την αγάπη που έχει πάρει από το περιβάλλον του αλλά και την απόφαση που ανακοίνωσε στον σύντροφό του. «Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, με μεγάλωσε με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα αισ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε....»
Για πέμπτη χρονιά στη Στέγη Ωνάση την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή», μίλησαν άνθρωποι με αληθινές...
Διαβάστε το στο govastileto.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε και του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”»
Στη Στέγη Ωνάση μίλησαν για πέμπτη χρονιά άνθρωποι με αληθινές ιστορίες για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη.
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονιστικός Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα με αγάπη μωρό μου»
Για πέμπτη χρονιά άνθρωποι με αληθινές ιστορίες για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη, μίλησαν Στη Στέγη Ωνάση.Για πέμπτη χρονιά άνθρωποι με αληθινές ιστορίες για την αποδοχή και την αγάπη ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη, μίλησαν Στη Στέγη Ωνάση.Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές βρέθηκε και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε την απόφασή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦώτης Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε, του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”»
Στη Στέγη Ωνάση βρέθηκαν άνθρωποι, οι οποίοι μοιράστηκαν τις ιστορίες τους, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε ότι έχει να κάνει με την αγάπη, ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΦώτης Σεργουλόπουλος: Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου”
Για πέμπτη χρονιά στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, άνθρωποι με αληθινές ιστορίες μιλούν για την αποδοχή ενάντια στο στίγμα και την προκατάληψη. Η καθιερωμένη ανοιχτή συζήτηση I’m Positive επιστρέφει στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε […]
The post Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα “με αγάπη μωρό μου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΦώτης Σεργουλόπουλος: "Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε του απάντησα με αγάπη μωρό μου"
"Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε, του απάντησα με αγάπη»
Στη Στέγη Ωνάση βρέθηκαν άνθρωποι, οι οποίοι μοιράστηκαν τις ιστορίες τους, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε ότι έχει να κάνει με την αγάπη, ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή». Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν […]
The post Σεργουλόπουλος: «Όταν με ρώτησε ο γιος μου πώς τον κάναμε, του απάντησα με αγάπη» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr