Σάσα Μπάστα: «Τους σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ»

10:16 - 14/10/2022

Για τη φιλία της με την Αγγελική Ηλιάδη, που “γεννήθηκε” μέσα στη Φάρμα, μίλησε η Σάσα Μπάστα στην εκπομπή Happy […] The post Σάσα Μπάστα: «Τους σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Μπάστα: Υπάρχουν άτομα από τη «Φαρμα» που σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ

«Το έπαθλό μου είναι η Αγγελική Ηλιάδη» πρόσθεσε η τραγουδίστρια για το ριάλιτι που συμμετείχε - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έξαλλη η Σάσα Μπάστα: «Τους σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ»

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, για τη φιλία της με την Αγγελική Ηλιάδη, που “γεννήθηκε” μέσα στη Φάρμα, μίλησε η. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, πως υπάρχουν άτομα από τη Φάρμα, τα οποία τα σιχαίνεται και δεν θέλει να τα ξαναδεί.Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, για τη φιλία της με την Αγγελική Ηλιάδη, που “γεννήθηκε” μέσα στη Φάρμα, μίλησε η. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, πως υπάρχουν άτομα από τη Φάρμα, τα οποία τα σιχαίνεται και δεν θέλει να τα ξαναδεί.«Στα ριάλιτι δοκιμάζουν τα όριά μας. Εγώ ήρθα αντιμέτωπη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σάσα Μπάστα: «Τους σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και την Χριστίνα Κοχλατζή παραχώρησε η Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια To άρθρο Σάσα Μπάστα: «Τους σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σάσα Μπάστα: "Τους σιχαίνομαι, δεν θέλω να τους ξαναδώ"

"Το έπαθλό μου από τη Φάρμα είναι η Αγγελική Ηλιάδη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε