Μέρκελ: Δεν μετανιώνω για την ενεργειακή πολιτική των κυβερνήσεων μου σε σχέση με τη Ρωσία
19:38 - 13/10/2022
Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι δεν μετανιώνει για την ενεργειακή πολιτική που ακολούθησε κατά τα 16 χρόνια της εξουσίας της, μια πολιτική που τοποθέτησε τη Ρωσία σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές φυσικού αερίου της χώρας της και σύμφωνα με επικριτές, άφησε τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης να εξαρτάται σε υπερβολικό βαθμό από το ρωσικό αέριο. ...
Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άνγκελα Μέρκελ: Δεν μετανιώνω για την πολιτική μου σε σχέση με το φυσικό αέριο και τη Ρωσία
Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, δεν μετανιώνει για την ενεργειακή πολιτική που ακολούθησε η χώρα με εκείνη στο τιμόνι, τοποθετώντας τη Ρωσία σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές φυσικού αερίου τόσο για τη Γερμανία όσο και για την Ευρώπη. Οι επικριτές της Άνγκελα Μέρκελ την «κατηγορούν» ότι με την πολιτική αυτή άφησε τη ... Περισσότερα
To άρθρο Άνγκελα Μέρκελ: Δεν μετανιώνω για την πολιτική μου σε σχέση με το φυσικό αέριο και τη Ρωσία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓερμανία: Η Μέρκελ δεν μετανιώνει για την ενεργειακή πολιτική των κυβερνήσεων της σε σχέση με τη Ρωσία
Γερμανία: Η Μέρκελ δεν μετανιώνει για την ενεργειακή πολιτική των κυβερνήσεων της σε σχέση με τη Ρωσία ekomninou
Thu, 13/10/2022 - 19:45
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΜέρκελ: «Δεν μετανιώνω καθόλου» για την ενεργειακή πολιτική σε σχέση με τη Ρωσία
Η τέως καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για την ενεργειακή πολιτική που ακολούθησε κατά τα 16 χρόνια της εξουσίας της-μια πολιτική που ανέδειξε τη Ρωσία σε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΆνγκελα Μέρκελ: Δεν μετανιώνω για την πολιτική μου σε σχέση με το φυσικό αέριο και τη Ρωσία
Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, δεν μετανιώνει για την ενεργειακή πολιτική που ακολούθησε η χώρα με εκείνη στο τιμόνι, τοποθετώντας τη Ρωσία σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές φυσικού αερίου τόσο για τη Γερμανία όσο και για την Ευρώπη. Οι επικριτές της Άνγκελα Μέρκελ την «κατηγορούν» ότι με την πολιτική αυτή άφησε τη […]
Διαβάστε το στο dete.gr