Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου

15:40 - 13/10/2022

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της Ελένης και παραδέχτηκε ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, ενώ μιλάει και για τη ζωή με τον 7χρονο γιο της, Ιάσονα. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της, Ιάσωνα, την προσπάθεια της να μην τον «φορτώνει» με δραστηριότητες για να ζει την ηλικία του και απαντά στο ερώτημα ... Περισσότερα To άρθρο Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της Ελένης και παραδέχτηκε ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, ενώ μιλάει και για τη ζωή με τον 7χρονο γιο της, Ιάσονα. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της, Ιάσωνα, την προσπάθεια της να μην τον «φορτώνει» με δραστηριότητες για να ζει την ηλικία του και απαντά στο ερώτημα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σε διαβούλευση σχέδιο για μηχανισμό αναδιανομής της λειτουργικής ενίσχυσης σταθμών ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ

Παύλος Σταματόπουλος: «Στο Χαμογέλα και Πάλι περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω»

Πολεμικό Ναυτικό: Στόχος η αναβάθμιση στα υποβρύχια «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» και η απόκτηση νέων μονάδων

Ιλαρά: Διπλασιάστηκαν τα κρούσματα στην Ευρώπη το 2024 – 27.568 περιπτώσεις καταγράφηκαν στη Ρουμανία

Αλμυρά muffins με αυγό και ζαμπόν

Ντον Ρόμπινσον: Το πρώην μέλος των En Vogue ζει τα τελευταία τρία χρόνια στο αυτοκίνητό της – «Δεν μετανιώνω»