Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου

15:40 - 13/10/2022

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της Ελένης και παραδέχτηκε ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, ενώ μιλάει και για τη ζωή με τον 7χρονο γιο της, Ιάσονα. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της, Ιάσωνα, την προσπάθεια της να μην τον «φορτώνει» με δραστηριότητες για να ζει την ηλικία του και απαντά στο ερώτημα ... Περισσότερα To άρθρο Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βανέσα Αδαμοπούλου: Με φλερτάρουν οι άνδρες, βράζει το αίμα μου

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα της Ελένης και παραδέχτηκε ότι οι άνδρες την φλερτάρουν, ενώ μιλάει και για τη ζωή με τον 7χρονο γιο της, Ιάσονα. Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλάει για τον γιο της, Ιάσωνα, την προσπάθεια της να μην τον «φορτώνει» με δραστηριότητες για να ζει την ηλικία του και απαντά στο ερώτημα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η επιτυχία από την δεκαετία του ’80 που επιλέγουν ως τραγούδι γάμου τα ζευγάρια – Τι δείχνει νέα μελέτη

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2025

Απολογείται σήμερα στο Αγρίνιο ο 30χρονος για τη δολοφονία της Δώρας – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Τι είναι ο υπερυπολογιστής Δαίδαλος και γιατί μας αφορά

Μελιτζάνες «παπουτσάκια» και γίγαντες στο μενού της εβδομάδας: Πώς να κάνετε το πλάνο σας

Στα τέλη Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση της BriQ Properties με την ICI