Νίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία»

15:20 - 13/10/2022

Μια ιδιαίτερη εισαγωγή έκανε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, στο Καλό Μεσημεράκι της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στο θέμα […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο με την παιδεραστία»

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερη εισαγωγή σήμερα στην εκπομπή του και αναφέρθηκε στο θέμα της κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό. «Είμαι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία, είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου»

Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερη εισαγωγή στην εκπομπή του, στο Καλό Μεσημεράκι της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στο θέμα της κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, είπε αρχικά: Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερη εισαγωγή στην εκπομπή του, στο Καλό Μεσημεράκι της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στο θέμα της κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, είπε αρχικά: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή, γιατί δεν γίνεται. Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ όπως καταλάβατε, τώρα, τώρα. Είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία"

"Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή, γιατί δεν γίνεται"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε