Νίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία»
15:20 - 13/10/2022
Μια ιδιαίτερη εισαγωγή έκανε στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, στο Καλό Μεσημεράκι της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στο θέμα […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα και όχι μόνο με την παιδεραστία»
Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερη εισαγωγή σήμερα στην εκπομπή του και αναφέρθηκε στο θέμα της κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό.
«Είμαι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Μουτσινάς: «Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία, είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου»
Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερη εισαγωγή στην εκπομπή του, στο Καλό Μεσημεράκι της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στο θέμα της κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, είπε αρχικά:
Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια ιδιαίτερη εισαγωγή στην εκπομπή του, στο Καλό Μεσημεράκι της Πέμπτης. Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στο θέμα της κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, είπε αρχικά: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή, γιατί δεν γίνεται. Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ όπως καταλάβατε, τώρα, τώρα. Είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουτσινάς: "Να ασχοληθούμε με όλα, όχι μόνο με την παιδεραστία"
"Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή, γιατί δεν γίνεται"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr