Αντίνοος Αλμπάνης: «Όποτε πάω για τις αξονικές μου και τις εξετάσεις μου, δεν είναι μια ευχάριστη μέρα»
12:38 - 13/10/2022
Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του «Maestro», ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη για το […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: «Όποτε πάω για τις αξονικές μου και τις εξετάσεις μου, δεν είναι μια ευχάριστη μέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης: Όποτε πάω για τις αξονικές μου και τις εξετάσεις μου, δεν είναι μια ευχάριστη μέρα
Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς του Mega «Maestro», ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα τα εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη οπότε και μίλησε για το ρόλο του στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Περιμένουμε την πρεμιέρα του Maestro, γιατί έχουμε αγωνία, καθώς έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το τέλος των γυρισμάτων. Στην αρχή κάνεις λίγο τον διστακτικό στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να μη φανείς εύκολος, αλλά είναι ψέμα, γιατί αν σε κάποιον έχω εμπιστοσύνη είναι στον Χριστόφορο. Το Maestro είναι μία μεγάλη παράγωγη με υψηλό budget για τα ελληνικά δεδομένα και αυτό σου δίνει την πολυτέλεια να δουλεύεις σαν άνθρωπος», είπε αρχικά ο Αντίν
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr