Τζορτζ Κλούνεϊ με Τζούλια Ρόμπερτς αποκάλυψαν γιατί δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού

12:28 - 13/10/2022

Τον λόγο που δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού αποκάλυψαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) στο «Access Hollywood» λίγο πριν από την κυκλοφορία της ταινίας «Ticket to Paradise». «Η Τζούλια ήταν πάντα σε μια σχέση, ή ήμουν εγώ. Γίναμε φίλοι αμέσως. Οπότε δεν ήταν τίποτα, ήταν μόνο διασκεδαστικό για εμάς. Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ τέτοια σκέψη» υποστήριξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, κατά την διάρκεια της εκπομπής, η οικοδέσποινα Κιτ Χούβερ (Kit Hoover), τους «βομβάρδισε» με ερωτήσεις για τη φιλική σχέση που διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Κλούνεϊ είπε ότι στην πρώτη γνωριμία η Τζούλια «τον έκανε να γελάει» ενώ η ηθοποιός σχολίασε ότι ο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Ρόμπερτς και Τζορτζ Κλούνεϊ εξηγούν γιατί δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού

«Η Τζούλια ήταν πάντα σε σχέση ή εγώ ήμουν σε σχέση, οπότε γίναμε φίλοι αμέσως» υποστηρίζει ο Χολιγουντιανός σταρ για την σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τζορτζ Κλούνεϊ – Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί η σχέση τους έμεινε φιλική

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Ticket to Paradise». Στην εκπομπή «Access Hollywood» οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη συνεργασία τους, για τη φιλία τους που μετράει χρόνια καθώς και για το λόγο που δε βγήκαν ποτέ ραντεβού. Σύμφωνα με τον Τζορτζ Κλούνεϊ ... Περισσότερα To άρθρο Τζορτζ Κλούνεϊ – Τζούλια Ρόμπερτς: Γιατί η σχέση τους έμεινε φιλική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψαν για ποιο λόγο δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού [video]

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και η Τζούλια Ρόμπερτς

Διαβάστε το στο hellasjournal.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σύγκρουση λεωφορείου με μοτοσικλέτα στο Χαλάνδρι – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Έκρηξη σε κυλικείο σχολείου στην Αγία Βαρβάρα

Επέστρεψε στην ψυχιατρική κλινική ο 42χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στο Κερατσίνι – Απείλησε μητέρα και αδερφή

Ανατροπή οχήματος στην Πατησίων – Μποτιλιάρισμα στο σημείο

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 13/2/2025