Γρηγόρης Αρναούτογλου για Εκατομμυριούχο και Ράδιο Αρβύλα: «Το ήξερα από την πρώτη μέρα»

10:28 - 13/10/2022

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής μίλησε για το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει […] The post Γρηγόρης Αρναούτογλου για Εκατομμυριούχο και Ράδιο Αρβύλα: «Το ήξερα από την πρώτη μέρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι απαντά για το τέλος του «Εκατομμυριούχου» και τους «Ράδιο Αρβύλα»

Ο παρουσιαστής δηλώνει ότι το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε σάρωνε σε τηλεθέαση.

Διαβάστε το στο in.gr

Αρναούτογλου για Ράδιο Αρβύλα: Τον Εκατομμυριούχο θα τον δείτε πάλι σε κάνα μήνα – Το ήξερα από την πρώτη μέρα

Οι Ράδιο Αρβύλα έρχονται στο πρόγραμμα του Ant1 και ο Εκατομμυριούχος μπαίνει για ένα μικρό διάστημα στο πάγο. Και μπορεί η συγκεκριμένη αλλαγή να ήταν γνωστή, οι… καλοθελητές όμως θέλησαν να δημιουργήσουν φήμες και ανέφεραν πως το ένα πρόγραμμα εκτόπισε το άλλο ενώ έκαναν λόγο και για δυσαρέσκεια του παρουσιαστή, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα αλλά στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». «Ξέρετε ότι εγώ γενικά δεν απαντάω σε τέτοια γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, είναι κάτι που το έχω σταματήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τον Εκατομμυριού

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά πρώτη φορά για το πρόωρο τέλος του «Εκατομμυριούχου» και τους «Ράδιο Αρβύλα»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και δε θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για To άρθρο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά πρώτη φορά για το πρόωρο τέλος του «Εκατομμυριούχου» και τους «Ράδιο Αρβύλα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά πρώτη φορά για το πρόωρο τέλος του «Εκατομμυριούχου» και τους «Ράδιο Αρβύλα»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και δε θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το πρόωρο τέλος του “Εκατομμυριούχου” και τους “Ράδιο Αρβύλα” που θα πάρουν τη θέση του παιχνιδιού Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε πως αυτή ήταν μια εξέλιξη που γνώριζε εξ’ αρχής ότι θα συμβεί και επισήμανε πως ο ίδιος είναι ευχαριστημένος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Αρναούτογλου για Εκατομμυριούχο και Ράδιο Αρβύλα: "Το ήξερα από την πρώτη μέρα"

"Αλλά δεν μπορώ να μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία, μου φαίνεται λίγο αστείο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε