Ορέστης Τζιόβας: «Θέλησα να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια»

09:10 - 13/10/2022

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας στην εφημερίδα “Τα νέα” όπου μεταξύ To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: «Θέλησα να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή με αγόρια και με κορίτσια»

«Θεωρούσα πάντα ότι τα αντρικά κολλητιλίκια είχαν κάτι ερωτικό μέσα τους» ανέφερε στη συνέντευξή του ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η εξομολόγηση του Ορέστη Τζιόβα: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσα από την ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια»

Την καρδιά του άνοιξε ο Ορέστης Τζιόβας δίνοντας μία εκ βαθέων συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Ορέστης Τζιόβας: «Θέλησα να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια»

O ταλαντούχος ηθοποιός μιλά για την εξάρτηση του από τις ουσίες καθώς και τους ερωτικούς πειραματισμούς του.

Διαβάστε το στο in.gr

Ορέστης Τζιόβας: Θέλησα να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» και μίλησε για τις απαγορευμένες ουσίες, την απεξάρτηση, τον ψυχολόγο, αλλά και η παραδοχή για σχέσεις με αγόρια και κορίτσια. «Δε μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Το μόνο που με ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω ξανά σε μια κανονικότητα. Έπρεπε πρώτα να φάω τα μούτρα μου. Κανονικός για εμένα είναι εκείνος που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του, εκείνος που αντιλαμβάνεται τη θέση του απέναντι στους άλλους. Και νομίζω η πιο σκληρή μάχη που έχω δώσει στη ζωή μου είναι να επιστρέψω στην κανονικότητα. Να μην έχω εξαρτήσεις, και αυτή η μάχη ήταν κυρίως ψυχολογική. Να μάθω να υπάρχω χωρίς αυτές. Το συν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσα από την ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια»

Στην εξάρτησή του από τις ουσίες, τον τρόπο που αυτές επηρέασαν την επαγγελματική του ζωή αλλά και στην ερωτική του ζωή αναφέρθηκε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Τα νέα και την Ζωή Λιάκα.Στην εξάρτησή του από τις ουσίες, τον τρόπο που αυτές επηρέασαν την επαγγελματική του ζωή αλλά και στην ερωτική του ζωή αναφέρθηκε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Τα νέα και την Ζωή Λιάκα.Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια. «Πρέπει να πω ότι ήταν μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια»

Ο Ορέστης Τζιόβας σε μια συνέντευξη που μίλησε για όλα στην εφημερίδα Τα νέα και την Ζωή Λιάκα, αναφέρθηκε στην εξάρτησή […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Ένιωσα την επιθυμία να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αποκαλύψεις Ορέστη Τζιόβα: Εξερεύνησα την ερωτικη ζωή με επαφές και με αγόρια και με κορίτσια

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας μίλησε για την εξάρτησή του από τις ουσίες και για τον ερωτικό πειραματισμό του με αγόρια και κορίτσια.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ορέστης Τζιόβας: Θέλησα να εξερευνήσω την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή και με αγόρια και με κορίτσια

Συγκλονιστική εξομολόγηση για τις απαγορευμένες ουσίες και τον ψυχολόγο

Διαβάστε το στο news.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσα από ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ορεστη Τζιόβα για τις απαγορευμένες ουσίες, την απεξάρτηση, τον ψυχολόγο, αλλά και η παραδοχή για σχέσεις με αγόρια και κορίτσια. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας και μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για την εξάρτησή του από τις ουσίες, τον τρόπο με τον οποίο τον επηρέασαν στην επαγγελματική του ζωή, ενώ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας στην εφημερίδα «Τα Νέα» μιλώνυας  ανοιχτά για την εξάρτησή του από τις ουσίες, τον τρόπο που αυτές επηρέασαν την επαγγελματική του ζωή, αλλά και την ερωτική του ζωή αποκαλύπτοντας πως είχε ερωτικές επαφές τόσο με κορίτσια όσο και με αγόρια.  «Δε μου λείπει τίποτα από […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ορέστης Τζιόβας: "Εξερεύνησα την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή με αγόρια και με κορίτσια"

"Θεωρούσα πάντα ότι τα αντρικά κολλητιλίκια είχαν κάτι ερωτικό μέσα τους"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή με αγόρια και με κορίτσια»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ανοιχτά για τον τρόπο που έχει εξερευνήσει και έχει αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά του. Μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο ηθοποιός εξομολογήθηκε και την εξάρτησή του από τις ουσίες και τον τρόπο που αυτές επηρέασαν την επαγγελματική του ζωή. «Θυμάμαι όταν έπαιζα τη «Λυσσασμένη […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα την ερωτική ζωή μέσα από την επαφή με αγόρια και με κορίτσια» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσα από την ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια»

Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Ορέστης Τζιόβας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα σκοτάδια του, τη δύσκολη πενταετία που πέρασε εξαρτώμενος από ουσίες, αλλά και τη σεξουαλικότητά του. «Δεν μου λείπει τίποτα από εκείνη την πενταετία. Μ’ ενδιέφερε να φύγω από εκείνη την κατάσταση και να μπω […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Εξερεύνησα τη ζωή μέσα από την ερωτική επαφή με αγόρια και κορίτσια» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια