Ελένη Λάσκαρη: «Μια μέρα η Ζωή Λάσκαρη κόντεψε να με σκοτώσει»

22:42 - 12/10/2022

Η Ελένη Ανουσάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλά. Μέσα σε […] The post Ελένη Λάσκαρη: «Μια μέρα η Ζωή Λάσκαρη κόντεψε να με σκοτώσει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Ανουσάκη: «Μια μέρα η Ζωή Λάσκαρη κόντεψε να με σκοτώσει»

«Ήρθε μία μέρα και με πήρε με το αμάξι για να πάμε βόλτα και κόντεψε να με σκοτώσει. Έτρεχε σαν τρελή», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ελένη Ανουσάκη: «Η Ζωή Λάσκαρη κόντεψε να με σκοτώσει – Θυμάμαι χτύπησε το κουδούνι ένα βράδυ…»

Στις συνεργασίες που είχε με τις αείμνηστες Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη και Ζωή Λάσκαρη, αναφέρθηκε η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλά.Στις συνεργασίες που είχε με τις αείμνηστες Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη και Ζωή Λάσκαρη, αναφέρθηκε η Ελένη Ανουσάκη σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μουλά.Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τζένη Καρέζη και την Ζωή Λάσκαρη γίνατε φίλες; Την Αλίκη την γνώριζα όταν ήμουν 10 ετών από το θέατρο που έπαιζε η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»