Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για την κόρη της – «Είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική»
17:40 - 12/10/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/10 η Ελένη
To άρθρο Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για την κόρη της – «Είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με τη ζωγραφική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Ράντου: Από 5 χρονών η κόρημου είχε πει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη ζωγραφική
Όσα εξομολογήθηκε η Ελένη Ράντου στον Νίκο Μουτσινά… Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε την Τετάρτη η Ελένη Ράντου όπου και μίλησε από καρδιάς για την αγαπημένη της κόρη, την απόφαση να ακολουθήσει δρόμο καλλιτεχνικό και την δική της υποστήριξη. «Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο και πολύ πιο μοναχικό αυτό που κάνει εκείνη, την ζωγραφική. Εμένα μου ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Ράντου: Από 5 χρονών η κόρημου είχε πει ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη ζωγραφική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕλένη Ράντου: Η τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της – «Από 5 χρονών μου είχε πει ότι θα το κάνει»
Την Ελένη Ράντου φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση.Την Ελένη Ράντου φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση.Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, εκτός των άλλων, στη σχέση με την κόρη της και την απόφασή της να ακολουθήσει και εκείνη τον δρόμο της τέχνης. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Ελένη Ράντου σε τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της – «Τα είχε κανονίσει όλα μόνη της»
Την Ελένη Ράντου φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ με […]
The post Η Ελένη Ράντου σε τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της – «Τα είχε κανονίσει όλα μόνη της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr