Στο εδώλιο 22χρονος για την δολοφονία 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών
15:26 - 12/10/2022
Να πείσει τους δικαστές ότι υπερέβη τα νόμιμα όρια της άμυνας, όπως επίσης ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, θα επιχειρήσει ο 22χρονος που δικάζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 20χρονου, τον Αύγουστο του 2021, στην Άνω Καμήλα Σερρών, έγκλημα το οποίο φέρεται να αποδίδεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στο εδώλιο ο 22χρονος για τη δολοφονία 20χρονου στις Σέρρες – «Σκότωσε το παιδί μου και πανηγύριζε»
Άρχισε η δίκη για τη στυγνή δολοφονία ενός 20χρονου στην Άνω Καμήλα στις Σέρρες με κατηγορούμενο έναν 22χρονο. Ξέσπασε ο πατέρας του θύματος κατά του φερόμενου ως δράστη του εγκλήματος, τον Αύγουστο του 2021. Η άγρια δολοφονία είχε σοκάρει πέρυσι τις Σέρρες αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο, ενώ μετά την αποκάλυψή του προέκυψε ότι ο ... Περισσότερα
To άρθρο Στο εδώλιο ο 22χρονος για τη δολοφονία 20χρονου στις Σέρρες – «Σκότωσε το παιδί μου και πανηγύριζε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣέρρες: Στο εδώλιο ο 22χρονος για τη δολοφονία 20χρονου -«Σκότωσε το παιδί μου και πανηγύριζε»
Άρχισε η δίκη για τη στυγνή δολοφονία ενός 20χρονου στην Άνω Καμήλα στις Σέρρες με κατηγορούμενο έναν 22χρονο.
Διαβάστε το στο thebest.grΞεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών: «Δολοφόνησε όλη την οικογένεια»
Να πείσει τους δικαστές ότι υπερέβη τα νόμιμα όρια της άμυνας, όπως επίσης ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο, θα επιχειρήσει ο 22χρονος που δικάζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για τη δολοφονία 20χρονου, τον Αύγουστο του 2021, στην ‘Ανω Καμήλα Σερρών, έγκλημα το οποίο φέρεται να αποδίδεται σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Η εκδίκαση της […]
The post Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του 20χρονου στην Άνω Καμήλα Σερρών: «Δολοφόνησε όλη την οικογένεια» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr