«Πίνω για να ξεχάσω αυτά που μου έκανε ο πατέρας μου» είπε η 14χρονη στην Αθήνα – Ασελγούσε σε βάρος της επί χρόνια

13:34 - 12/10/2022

Μία νέα υπόθεση που σοκάρει, με θύμα 14χρονη, διερευνά η ΕΛΑΣ, ενώ συνελήφθη ο 40χρονος Αιγύπτιος πατέρας της, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από πηγές της ΕΛΑΣ, την περασμένη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, καθηγητές του σχολείου της 14χρονης, στην περιοχή των Πατησίων, διαπίστωσαν ότι το κορίτσι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου μόλις συνήλθε είπε στους γιατρούς ότι έπινε για να ξεχάσει «αυτά που της έκανε» ο πατέρας της, εδώ και τρία χρόνια, και ειδικότερα ότι ασελγούσε σε βάρος της. Οι γιατροί του Παίδων ενημέρωσαν την αστυνομία και συνελήφθη ο 40

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Πίνω για να ξεχάσω αυτά που κάνει ο πατέρας μου»: Πώς αποκαλύφθηκε ο βιασμός της 14χρονης από τον πατέρα της στα Πατήσια

Η αστυνομία διερευνά μία νέα υπόθεση βιασμού εις βάρος 14χρονης από τον 40χρονο Αιγύπτιο πατέρα της – Ο άνδρας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης του τα τελευταία χρόνια – Το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης ξετυλίχτηκε όταν οι καθηγητές του σχολείου του παιδιού στην περιοχή ων Πατησίων διαπίστωσαν πως ήταν υπό την επήρεια […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Αττική: «Πίνω γιατί δεν αντέχω αυτά που μου κάνει ο πατέρας μου» – Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 14χρονης

Μία νέα υπόθεση κακοποίησης παιδιού βλέπει το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Ένας 40χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι ασελγούσε σε βάρος της 14χρονης κόρης του, στην Αττική. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ανήλικη πήγε στο σχολείο της μεθυσμένη, πριν από μερικές ημέρες. Οι καθηγητές μετέφεραν την 14χρονη στο νοσοκομείο Παίδων προκειμένου να της παρασχεθούν οι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συνετρίβη αεροπλάνο στην Κόστα Ρίκα με έξι επιβαίνοντες στο σκάφος

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 26/11/2024

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση στον Ωρωπό

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους στην Παλλήνη για ληστεία

Το συγκινητικό αντίο της Ρούλας Κορομηλά στη Βέφα Αλεξιάδου

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του