Δίκη Χρυσής Αυγής: “Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες” κατέθεσε μάρτυρας
12:32 - 12/10/2022
«Όταν μας πήγανε στο Τμήμα εμείς είμαστε με χειροπέδες, ο Ρουπακιάς όχι. Καθόταν ψύχραιμος και ασχολείτο με το κινητό του. Μας είχε πει "δεν πιστεύω να νομίζετε πως είμαι από αυτούς, εγώ περαστικός ήμουν. Όταν μάθαμε πως ο Παύλος μαχαιρώθηκε και πέθανε, ο Ρουπακιάς σηκώθηκε και φώναξε στους αστυνομικούς "πάρτε με από εδώ γιατί θα
Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: “Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες” κατέθεσε μάρτυρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες»
Ο μάρτυρας κατέθεσε για όσα έγιναν στην Αμφιάλη τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013.
Διαβάστε το στο GazzettaΔίκη Χρυσής Αυγής: «Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες, ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικός»
«Όταν μας πήγανε στο Τμήμα, εμείς είμαστε με χειροπέδες, ο Ρουπακιάς όχι. Καθόταν ψύχραιμος και ασχολείτο με το κινητό του. Μας είχε πει ‘δεν πιστεύω να νομίζετε πως είμαι από αυτούς, εγώ περαστικός ήμουν’. Όταν μάθαμε πως ο Παύλος μαχαιρώθηκε και πέθανε, ο Ρουπακιάς σηκώθηκε και φώναξε στους αστυνομικούς ‘πάρτε με από εδώ, γιατί θα […]
Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: «Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες, ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικός» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔίκη Χρυσής Αυγής: “Μας έβαλαν στο κρατητήριο που ήταν ο Ρουπακιάς – Δεν φορούσε χειροπέδες κι είχε το κινητό του”
Με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων από το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Πρώτος στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο Παύλος Σεϊρλής. Τις ώρες που έζησε από τη βόλτα που βγήκαν για να δουν ποδόσφαιρο μέχρι και τη στιγμή που έμαθε ότι ο φίλος του, Παύλος Φύσσας, ήταν νεκρός, […]
The post Δίκη Χρυσής Αυγής: “Μας έβαλαν στο κρατητήριο που ήταν ο Ρουπακιάς – Δεν φορούσε χειροπέδες κι είχε το κινητό του” appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΦίλος Π. Φύσσα στη δίκη ΧΑ: Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες και ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικός
Φίλος Π. Φύσσα στη δίκη ΧΑ: Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες και ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικόςvdounis
Wed, 12/10/2022 - 12:29
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr