Δίκη Χρυσής Αυγής: “Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες” κατέθεσε μάρτυρας

12:32 - 12/10/2022

«Όταν μας πήγανε στο Τμήμα εμείς είμαστε με χειροπέδες, ο Ρουπακιάς όχι. Καθόταν ψύχραιμος και ασχολείτο με το κινητό του. Μας είχε πει "δεν πιστεύω να νομίζετε πως είμαι από αυτούς, εγώ περαστικός ήμουν. Όταν μάθαμε πως ο Παύλος μαχαιρώθηκε και πέθανε, ο Ρουπακιάς σηκώθηκε και φώναξε στους αστυνομικούς "πάρτε με από εδώ γιατί θα Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: “Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες” κατέθεσε μάρτυρας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες»

Ο μάρτυρας κατέθεσε για όσα έγιναν στην Αμφιάλη τη νύχτα της 17ης Σεπτεμβρίου 2013.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες, ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικός»

«Όταν μας πήγανε στο Τμήμα, εμείς είμαστε με χειροπέδες, ο Ρουπακιάς όχι. Καθόταν ψύχραιμος και ασχολείτο με το κινητό του. Μας είχε πει ‘δεν πιστεύω να νομίζετε πως είμαι από αυτούς, εγώ περαστικός ήμουν’. Όταν μάθαμε πως ο Παύλος μαχαιρώθηκε και πέθανε, ο Ρουπακιάς σηκώθηκε και φώναξε στους αστυνομικούς ‘πάρτε με από εδώ, γιατί θα […] Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: «Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες, ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικός» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: “Μας έβαλαν στο κρατητήριο που ήταν ο Ρουπακιάς – Δεν φορούσε χειροπέδες κι είχε το κινητό του”

Με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων από το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής. Πρώτος στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε ο Παύλος Σεϊρλής. Τις ώρες που έζησε από τη βόλτα που βγήκαν για να δουν ποδόσφαιρο μέχρι και τη στιγμή που έμαθε ότι ο φίλος του, Παύλος Φύσσας, ήταν νεκρός, […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: “Μας έβαλαν στο κρατητήριο που ήταν ο Ρουπακιάς – Δεν φορούσε χειροπέδες κι είχε το κινητό του” appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Φίλος Π. Φύσσα στη δίκη ΧΑ: Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες και ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικός

Φίλος Π. Φύσσα στη δίκη ΧΑ: Στο Τμήμα ο Ρουπακιάς δεν φορούσε χειροπέδες και ισχυριζόταν ότι ήταν περαστικόςvdounis Wed, 12/10/2022 - 12:29

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;