Κολωνός – Θείος 12χρονης: Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού για να βιάσει το κορίτσι

11:16 - 12/10/2022

Σοκάρουν όσα έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητας για τη φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης και τη σύλληψη του 53χρονου που κατηγορείται ότι τη βίαζε και την εξέδιδε τον Κολωνό. Ο θείος του 12χρονου κοριτσιού αποκάλυψε μέσω του ΑΝΤ1 πως ζευγάρι είχε προσεγγίσει το κορίτσι για να έχει μαζί του επαφή. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν. «Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger και ακούω τη γυναίκα να λέει: “έλα κορίτσι μου”. Μόλις ακούν εμένα, το έκλεισε», είπε ο θείος της 12χρονης μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1. Πρόσωπο από τ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κολωνός – Θείος 12χρονης: Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού με το κορίτσι

«Έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί»

Διαβάστε το στο news.gr

Κολωνός: Τα SMS της φρίκης – Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού για να βιάσει το κορίτσι

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μέσω του ΑΝΤ1 για την πολύκροτη υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό. Μετά από την γιαγιά του παιδιού, που μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αποκάλυψε ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και με τα αδέλφια της, ο θείος […] Το άρθρο Κολωνός: Τα SMS της φρίκης – Παντρεμένο ζευγάρι ήθελε ραντεβού για να βιάσει το κορίτσι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νετανιάχου επιβεβαιώνει ότι η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν τον Οκτώβριο έπληξαν μέρος του πυρηνικού προγράμματος

Νέα σύλληψη για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους – Στα χέρια της αστυνομίας ένας 31χρονος, τι έχει βρεθεί σε βάρος του

Σκοτώθηκαν τέσσερα μέλη της ομάδας των ΜΜΕ της Χεζμπολάχ – «Έγιναν μάρτυρες»

Σι σε Στάρμερ: O κόσμος εισέρχεται σε μια νέα εποχή «αναταράξεων»

Άγριο επεισόδιο στα Χανιά: Βγήκαν τσεκούρια σε καβγά στο κέντρο της πόλης – Επενέβη η αστυνομία

«Απειλεί» η Ρωσία: Mπορεί να χρησιμοποιήσoυμε νέα όπλα στην Ουκρανία αν το Κίεβο κάνει χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς