Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά δεν είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα»
08:14 - 12/10/2022
Για τη Βίκυ Καγιά, την Έλενα Γαλύφα, αλλά και το My Style Rocks απάντησε η Ραμόνα Βλαντή στους ρεπόρτερ των […]
The post Ραμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά δεν είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: Δεν είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα
«Εγώ είμαι άνθρωπος της μόδας», είπε η Ραμόνα Βλαντή, ενώ αναφέρθηκε και στο GNTM και τη Βίκυ Καγιά. Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών για τη Βίκυ Καγιά, την Έλενα Γαλύφα, αλλά και το My Style Rocks. «Θα ήθελα να μην ακούσω ξανά, ειδικά από εσάς που γράφετε και λέτε, για τη ... Περισσότερα
To άρθρο Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: Δεν είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡαμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Μην ξαναγράψετε ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα»
Εκνευρίστηκε η Ραμόνα Βλαντή όταν αποκάλεσαν την Βίκυ Καγιά «Fashion Expert»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΡαμόνα Βλαντή: «Μην ακούσω ξανά, ότι η Βίκυ Καγιά είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα»
Τη Ραμόνα Βλαντή σε νέα της βραδινή έξοδο πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks να...
Διαβάστε το στο govastileto.grΡαμόνα Βλαντή: «Η Βίκυ Καγιά δεν είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα, μην το ακούσω ξανά»
Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, για τη Βίκυ Καγιά, την Έλενα Γαλύφα, αλλά και το My Style Rocks.Η Ραμόνα Βλαντή απάντησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, για τη Βίκυ Καγιά, την Έλενα Γαλύφα, αλλά και το My Style Rocks.«Θα ήθελα να μην ακούσω ξανά, ειδικά από εσάς που γράφετε και λέτε, για τη Βίκυ Καγιά ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα. Είναι ένα πρώην μοντέλο και τέλεια παρουσιάστρια. Μην ακούσω ξανά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Ραμόνα Βλαντή σε μια «έκρηξη» κατά της Βίκυς Καγιά: «Μην ακούσω ξανά, ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα»
Η Ραμόνα Βλαντή έγινε πυρ και μανία με τον χαρακτηρισμό «Fashion Expert» για την Βίκυ Καγιά.
To άρθρο Η Ραμόνα Βλαντή σε μια «έκρηξη» κατά της Βίκυς Καγιά: «Μην ακούσω ξανά, ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΡαμόνα Βλαντή: «Μην ακούσω ξανά για την Καγιά ότι είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα»
Έξαλλη έγινε η Ραμόνα Βλαντή όταν άκουσε τον χαρακτηρισμό «fashion expert» για τη Βίκυ Καγιά. Συγκεκριμένα, σε βραδινή της έξοδο, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για τη Βίκυ Καγιά όσο και για την Έλενα Γαλύφα, την οποία, επίσης, βλέπουμε φέτος στο GNTM. «Θα ήθελα να μην ακούσω ξανά, […]
Διαβάστε το στο dete.grΗ Ραμόνα Βλαντή «την λέει» στη Βίκυ Καγιά: «Δεν έχει ιδέα από μόδα»
Το όνομα της Βίκυς Καγιά βρίσκεται όσο ποτέ στην επικαιρότητα, λόγω του ριάλιτι μοντέλων GNTM και τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή.Την κριτή κλήθηκε να σχολιάσει και η Ραμόνα Βλαντή μέσα από δηλώσεις της, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι την αποκαλούν fashion expert.Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», η οποία ασχολείται επαγγελματικά με […]
Διαβάστε το στο dete.grΡαμόνα Βλαντή: "Η Βίκυ Καγιά δεν είναι fashion expert, δεν έχει ιδέα"
"Δεν θα μπορούσα να είμαι στο ρόλο της Έλενας Γαλύφα στο GNTM, εγώ είμαι άνθρωπος της μόδας"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr