Γρηγόρης Βαλτινός: «Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα και νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος»
01:26 - 12/10/2022
Ο Γρηγόρης Βαλτινός πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε για το γεγονός πως γνώρισε τον πατέρα του […]
The post Γρηγόρης Βαλτινός: «Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα και νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκαλύπτει την πρώτη του συνάντηση με τον πατέρα του – «Πρώτος έκλαψε εκείνος»
Ο Γρηγόρης Βαλτινός πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε για το γεγονός πως γνώρισε τον πατέρα του στα 20 και πόσο του έλειπε η πατρική φιγούρα.
Ο Γρηγόρης Βαλτινός πέρασε το κατώφλι του The 2night Show και μίλησε για το γεγονός πως γνώρισε τον πατέρα του στα 20 και πόσο του έλειπε η πατρική φιγούρα. «Ήμουν περίπου 20 ετών. Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓρηγόρης Βαλτινός: "Άνοιξα την πόρτα εγώ, κοιταχτήκαμε αρκετή ώρα και νίκησα, πρώτος έκλαψε εκείνος"
"Είχαν χωρίσει οι δικοί μου από όταν ήμουν ενός έτους και τον είδα μετά από 20 χρόνια, τότε που γύρισε από την Αμερική"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr