Τζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά»
00:58 - 12/10/2022
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Τζόυς Ευείδη. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι «ροκ»
To άρθρο Τζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόυς Ευείδη: Φέτος δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά και έγιναν τόσες παραγωγές
Η ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά»
Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Τζόυς Ευείδη. Η αγαπημένη ηθοποιός δεν μασά τα λόγια της και για...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤζόυς Ευείδη: "Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μια δουλειά"
Τι είπε η ηθοποιός για την προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο patrasevents.grΤζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μία δουλειά»
Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την πορεία της στην υποκριτική αλλά και το γεγονός ότι πάντα λέει αυτό που θέλει: «Λέω ότι θέλω αλλά με μέτρο δεν θέλω να είμαι προσβλητική. Θα πω αυτό που θέλω […]
The post Τζόυς Ευείδη: «Φέτος έγιναν τόσες παραγωγές και δεν με πήραν ούτε για μία δουλειά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr