Εύα Μέντες: Διαψεύδει τις φήμες ότι εγκαταλείπει την υποκριτική

12:56 - 11/10/2022

Η Εύα Μέντες θέλει ο κόσμος να μάθει ότι «δεν θα σταμάτησει ποτέ την υποκριτική». Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram έδωσε τέλος σε ψευδείς ισχυρισμούς για την πορεία της καριέρας της. «Ήθελα να είμαι στο σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επιχειρηματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω περισσότερο […] Το άρθρο Εύα Μέντες: Διαψεύδει τις φήμες ότι εγκαταλείπει την υποκριτική εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Εύα Μέντες διαψεύδει τις φήμες ότι εγκαταλείπει την υποκριιτική

Η Εύα Μέντες θέλει ο κόσμος να μάθει ότι «δεν θα σταμάτησει ποτέ την υποκριτική».Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram έδωσε τέλος σε ψευδείς ισχυρισμούς για την πορεία της καριέρας της.«Ήθελα να είμαι στο σπίτι με τα [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Εύα Μέντες: Διαψεύδει τις φήμες ότι εγκαταλείπει την υποκριτική

Η Εύα Μέντες θέλει ο κόσμος να μάθει ότι «δεν θα σταματήσει ποτέ την υποκριτική». Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram έδωσε τέλος σε ψευδείς ισχυρισμούς για την πορεία της καριέρας της. «Ήθελα να είμαι στο σπίτι με τα μωρά μου και ευτυχώς τα άλλα επιχειρηματικά μου εγχειρήματα μου επέτρεψαν να το κάνω περισσότερο […] The post Εύα Μέντες: Διαψεύδει τις φήμες ότι εγκαταλείπει την υποκριτική appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Δασμοί Τραμπ: Για ποιες χώρες δεν πάτησε το… κουμπί – «Δεν είναι σημαντικοί»

Γιατί τα παιδιά χρειάζονται κάτι περισσότερο από οθόνες το Πάσχα; – Εκστρατεία ενημέρωσης γονέων και παιδιών

Πάσχα στα Public: Όλα άτοκα & με Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής!

Δασμοί Τραμπ: Βουτιά των μετοχών της Nike, Adidas και Puma λόγω των δασμών στο Βιετνάμ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η σχέση με Βραζιλιάνα, τα τρία παιδιά και ο θάνατος της Λάσκαρη – «Αυτό δεν το ξέρει πολύς κόσμος»

Κώστας Δόξας: Ξανά στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση