Ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Μίλνερ απαρνήθηκε τη ρωσική του υπηκοότητα
12:40 - 11/10/2022
Ο δισεκατομμυριούχος της Σίλικον Βάλεϊ Γιούρι Μίλνερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ρωσία, ανακοίνωσε ότι απαρνήθηκε την ρωσική του υπηκοότητα. “Η οικογένειά μου κι εγώ αφήσαμε πίσω μας για τα καλά τη Ρωσία το 2014, μετά την ρωσική προσάρτηση της Κριμαίας”, έγραψε στο Twitter. “Και αυτό το καλοκαίρι, ολοκληρώσαμε επισήμως τη διαδικασία αποποίησης της ρωσικής ... Περισσότερα
To άρθρο Ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Μίλνερ απαρνήθηκε τη ρωσική του υπηκοότητα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Μίλνερ απαρνήθηκε τη ρωσική υπηκοότητα: «Εγώ και η οικογένειά μου αφήσαμε πίσω τη Ρωσία»
Ότι απαρνήθηκε τη ρωσική του υπηκοότητα ανακοίνωσε ο δισεκατομμυριούχος της Σίλικον Βάλεϊ Γιούρι Μίλνερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μόσχα. «Η οικογένειά μου κι εγώ αφήσαμε πίσω μας για τα καλά τη Ρωσία το 2014, μετά τη ρωσική προσάρτηση της Κριμαία» έγραψε στο Twitter. «Και αυτό το καλοκαίρι, ολοκληρώσαμε επισήμως τη διαδικασία αποποίησης της ρωσικής μας υπηκοότητας» πρόσθεσε. Ιδρυτής του επενδυτικού ομίλου στο ίντερνετ Digital Sky Technologies (DST) και ένας από τους πρώτους που αγόρασαν μετοχές του αμερικανικού ομίλου Facebook, ο Μίλνερ είναι Ισραηλινός πολίτης από το 1999, διευκρινίζεται στην σελίδα του στο ίντερνετ. Ο Μίλνερ, που έχει σπουδάσει φυσική, έχει εργαστεί για την Παγκόσμια
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗΠΑ: Ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Μίλνερ απαρνείται την ρωσική του υπηκοότητα
ΗΠΑ: Ο δισεκατομμυριούχος της Σίλικον Βάλεϊ Γιούρι Μίλνερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μόσχα, ανακοίνωσε ότι απαρνήθηκε την ρωσική του υπηκοότητα.
"Η οικογένειά μου κι εγώ αφήσαμε πίσω μας για τα καλά τη Ρωσία το 2014, μετά την ρωσική προσάρτηση της Κριμαίας", έγραψε στο Twitter. "Και αυτό το καλοκαίρι, ολοκληρώσαμε επισήμως τη διαδικασία αποποίησης της ρωσικής μας υπηκοότητας".
Ιδρυτής του επενδυτικού ομίλου στο ίντερνετ Digital Sky Technologies (DST) και ένας από τους πρώτους που αγόρασαν μετοχές του αμερικανικού ομίλου Facebook, ο Μίλνερ είναι Ισραηλινός πολίτης από το 1999, διευκρινίζεται στην σελίδα του στο ίντερνετ.
Ο Μίλνερ, που έχει σπουδάσει φυσική, έχει εργαστεί για την Παγκό
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΓιούρι Μίλνερ: Ο δισεκατομμυριούχος που απαρνήθηκε τη ρωσική του υπηκοότητα
Ότι απαρνήθηκε τη ρωσική του υπηκοότητα ανακοίνωσε ο δισεκατομμυριούχος της Σίλικον Βάλεϊ Γιούρι Μίλνερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μόσχα. «Η οικογένειά μου κι εγώ αφήσαμε πίσω μας για τα καλά τη Ρωσία το 2014, μετά τη ρωσική προσάρτηση της Κριμαία» έγραψε στο Twitter. «Και αυτό το καλοκαίρι, ολοκληρώσαμε επισήμως τη διαδικασία αποποίησης της ρωσικής […]
Διαβάστε το στο dete.gr