Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Τάσος Χαλκιάς για τον εκνευρισμό του στους δημοσιογράφους – «Εσείς φταίτε»

09:46 - 11/10/2022

Συνεχίζεται σήμερα 11/10 η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με τη Ράνια Σχίζα, τον Τάσο Χαλκιά και τη Ζέτα To άρθρο Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Τάσος Χαλκιάς για τον εκνευρισμό του στους δημοσιογράφους – «Εσείς φταίτε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς: Εκνευρισμένος ξανά με τους δημοσιογράφους ο ηθοποιός - «Εσείς φταίτε»

«Εγώ δεν είχα κανέναν εκνευρισμό, να δεχτείτε το μέρος της ευθύνης που σας ανήκει» τόνισε ο ηθοποιός 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τάσος Χαλκιάς: Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφους – «Εσείς φταίτε»

«Να δεχτείτε το μέρος της ευθύνης»

Διαβάστε το στο in.gr

Τάσος Χαλκιάς: Νέο επεισόδιο με δημοσιογράφους – «Εσείς φταίτε»

«Να δεχτείτε το μέρος της ευθύνης»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασε στους δημοσιογράφους – «Εσείς με εκνευρίσατε…»

Το πρωί της Τρίτης, ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη προκειμένου να καταθέσει. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. «Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άλλη φορά σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το δικό μου άτομο, επειδή είμαι ένας […] Το άρθρο Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασε στους δημοσιογράφους – «Εσείς με εκνευρίσατε…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ξέσπασε ο Τάσος Χαλκιάς έξω από το δικαστήριο – «Εσείς με εκνευρίσατε, εσείς φταίτε»

Στο δικαστήριο βρέθηκε σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς για να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.Στο δικαστήριο βρέθηκε σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς για να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω άλλη φορά σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες που έχουν να κάνουν με το δικό μου άτομο, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει παιδιά, είμαι στην κοινωνία χρόνια, έχω προσφέρει στο δημόσιο, να είστε λίγο πιο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»