Πύρρος Δήμας: Η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα στο πλευρό του στην παρουσίαση του βιβλίου του – Φωτογραφίες TLIFE

07:28 - 11/10/2022

Σε μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση έδωσε το παρών το βράδυ της Δευτέρας 10/10, ο Πύρρος Δήμας. To άρθρο Πύρρος Δήμας: Η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα στο πλευρό του στην παρουσίαση του βιβλίου του – Φωτογραφίες TLIFE δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Μαζί στην παρουσίαση της βιογραφίας του

Xθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Ευσταθίου, «Πύρρος, με το μικρό μου όνομα», το οποίο έχει γραφτεί για τον Χρυσό μας Ολυμπιονίκη.Xθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Ευσταθίου, «Πύρρος, με το μικρό μου όνομα», το οποίο έχει γραφτεί για τον Χρυσό μας Ολυμπιονίκη.Ο Πύρρος Δήμας έδωσε φυσικά το παρών στην παρουσίαση της αφηγηματικής του βιογραφίας, ενώ στο πλευρό του Πύρρου βρέθηκε και η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, με την οποία είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πύρρος Δήμας: Με τη σύντροφό του, Αφροδίτη στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στα Public με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του Πύρρου Δήμα. Ο μεγάλος αθλητής που μας γέμισε στο παρελθόν περηφάνεια σε συνεργασία με τον Νίκο Ευσταθίου κυκλοφόρησαν το βιβλίο «Πύρρος, με το μικρό μου όνομα». Στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή και τα κατορθώματα του […] The post Πύρρος Δήμας: Με τη σύντροφό του, Αφροδίτη στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»