Ζέρβας «Βάζω τη Θεσσαλονίκη πάνω απ’ όλα – Θα είμαι ξανά υποψήφιος το 2023

21:58 - 10/10/2022

«Βάζω τη Θεσσαλονίκη πάνω απ’ όλα. Αυτή είναι η προσωπική μου πυξίδα. Μία πόλη προορισμός, ένας τόπος για να ζεις και να δημιουργείς. Όχι σκαλοπάτι για πολιτική καριέρα», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Το άρθρο Ζέρβας «Βάζω τη Θεσσαλονίκη πάνω απ’ όλα – Θα είμαι ξανά υποψήφιος το 2023 εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Βάζω τη Θεσσαλονίκη πάνω από όλα – Αυτή είναι η προσωπική μου πυξίδα

«Βάζω τη Θεσσαλονίκη πάνω από όλα. Αυτή είναι η προσωπική μου πυξίδα. Μια πόλη προορισμός, ένας τόπος, για να ζεις και να δημιουργείς. Όχι σκαλοπάτι για πολιτική καριέρα». Με αυτήν την προσωπική δέσμευση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε κι επισήμως χτες (10/10) την απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στο πλαίσιο ανοικτής εκδήλωσης, από το κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας απηύθυνε ένα ανοιχτό κάλεσμα «να ενώσουμε δυνάμεις, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μαζί όλα όσα μας αξίζουν». »Με τη δική σας στήριξη, τη δική σας αγάπη, τη δική σας συμβολή και κριτική, θα τα καταφέρουμε ξανά. Η Θεσσαλονίκη πλέον έχει α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Θεσσαλονίκη: «Με επίσημο ένδυμα» θα εμφανιστεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Μέγαρο Μουσικής

Γ.Γ. Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για ΑΙ: Φανταστείτε να αλλοιώνεται το μήνυμα θρησκευτικών ηγετών

Ο Στίβεν Σιγκάλ πήγε στο Ντονέτσκ και επισκέφθηκε αιχμάλωτους πολέμου, vid

Τραμπ για Ομπάμα: Νομίζω πως τελικά θα με… ψηφίσει

Βίντεο Δούκα για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ: «Θα μείνουμε κολλημένοι στα ίδια και τα ίδια»;

Συναγερμός στην Αθήνα: Συνελήφθη ζευγάρι αλλοδαπών με εκρηκτικά και όπλα στο ΙΧ τους