Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, είναι ασύλληπτο»

11:30 - 10/10/2022

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μίας 12χρονης από έναν 53χρονο στον Κολωνό. To άρθρο Κώστας Πρέκας για τη γνωριμία του με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα, είναι ασύλληπτο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Πρέκας: H γνωριμία του με τον 53χρονο που εξέδιδε τη 12χρονη - "Πολιτικοί, ηθοποιοί έχουμε πέσει από τα σύννεφα"

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Πρέκας δηλώνει ότι έπεσε από τα σύννεφα για τη δράση του 53χρονου μαστροπού που εξέδιδε τη 12χρονη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πρέκας για τη γνωριμία με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα»

«Δεν μπορώ να το δεχτώ, είναι ασύλληπτο» τόνισε ο ηθοποιός για τον δράστη, ο οποίος επί 4 μήνες βίαζε και εξέδιδε 12χρονη. Το άρθρο Πρέκας για τη γνωριμία με τον 53χρονο στον Κολωνό: «Έχουμε πέσει απ’ τα σύννεφα» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»