Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Τα διαβάζαμε αλλιώς τα νούμερα τότε»

08:46 - 10/10/2022

Η συνέχεια των όσων είπε ο Νίκος Μάνεσης για τα νούμερα τηλεθέασης, έπεσε στο τραπέζι του Mega Καλημέρα προς σχολιασμό, […] The post Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Τα διαβάζαμε αλλιώς τα νούμερα τότε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Θα περιμένουμε να μην κάνει νούμερα η Πέπα…»

Την ανάλυση που έκανε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την εκπομπή του στα νούμερα τηλεθέασης σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Mετά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Θα περιμένουμε να μην κάνει νούμερα η Πέπα…»

Την ανάλυση που έκανε ο Νίκος Μάνεσης το Σάββατο 8/10 στα νούμερα τηλεθέασης προκειμένου να εξηγήσει To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Μάνεση: «Θα περιμένουμε να μην κάνει νούμερα η Πέπα…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μελέτη για Μάνεση: "Τα διαβάζαμε αλλιώς τα νούμερα τότε"

"Βγήκε κάποιος και έκανε παραπάνω νούμερα; Να τον βγάζουμε συχνότερα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Μελέτη για Μάνεση: «Να μην κάνει νούμερα η Πέπα»

Την ανάλυση που έκανε ο Νίκος Μάνεσης το Σάββατο 8/10 στα νούμερα τηλεθέασης προκειμένου να εξηγήσει το θέμα που άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα γύρω από τον τρόπο που γίνονται οι μετρήσεις, σχολίασαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Mega Καλημέρα“. Mετά την προβολή του αποσπάσματος από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο Κώστας Τσουρός πιάστηκε από […] Το άρθρο Μελέτη για Μάνεση: «Να μην κάνει νούμερα η Πέπα» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»