Γιώργος Καραμίχος: Αποκαλύπτει τη σχέση του με τον τζόγο και το αλκοόλ

19:58 - 09/10/2022

Με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου» η κάμερα To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: Αποκαλύπτει τη σχέση του με τον τζόγο και το αλκοόλ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε τη σχέση του με τον τζόγο και το αλκοόλ

Με αφορμή το ρόλο του στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου» η εκπομπή «Δύο σε ένα» και ο δημοσιογράφος  Ιορδάνης Παπακυριακού συνάντησαν τον Γιώργο Καραμίχο. O ηθοποιός μίλησε για τον ήρωα που θα υποδυθεί. Ο νέος ρόλος του Γιώργου Καραμίχου στη σειρά της ΕΡΤ, έχει αρκετές σκοτεινές πλευρές, κάποιες από αυτές είναι ο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε τη σχέση του με τον τζόγο και το αλκοόλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν την είδα σε αυτή την κατάσταση, ήταν σοκ για μένα»

Κατερίνα Στικούδη: «Πώς να πάω μόνη μου στην Eurovision;» – Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δυο παιδιά της

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Αποστολία Ζώη: Αποκλειστικές εικόνες από το νέο της video clip

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και talk show