Εξαφάνιση 14χρονης στη Νίκαια: «Ο δράστης την απήγαγε ξανά πριν 20 μέρες» - Ξεσπά η μητέρα της στο newsit.gr
16:10 - 09/10/2022
“Θέλω να μάθω πού είναι η κόρη μου και αν είναι καλά”, ξεσπά στο newsit.gr η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας που απήχθη από την Νίκαια το βράδυ της Παρασκευής (07.10.2022). Όπως λέει η μητέρα της στο newsit.gr έχει ξαναγίνει αρπαγή του 14χρονου κοριτσιού από το ίδιο άτομο πριν μερικές ημέρες και φοβάται για την κόρη ... Περισσότερα
To άρθρο Εξαφάνιση 14χρονης στη Νίκαια: «Ο δράστης την απήγαγε ξανά πριν 20 μέρες» - Ξεσπά η μητέρα της στο newsit.gr δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια: «Παντρεμένος με τρία παιδιά απήγαγε τη Μαρκέλλα» λέει η μητέρα της
Η οικογένεια της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια, αγωνιά για την τύχη του παιδιού τους καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη τους πέφτει θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΕξαφάνιση 14χρονης: «Ο δράστης την απήγαγε ξανά πριν 20 μέρες» λέει η μητέρα της! (βίντεο)
“Θέλω να μάθω πού είναι η κόρη μου και αν είναι καλά”, ξεσπά στο newsit.gr η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας που απήχθη από την Νίκαια το βράδυ της Παρασκευής (07.10.2022). Όπως λέει η μητέρα της στο newsit.gr έχει ξαναγίνει αρπαγή του 14χρονου κοριτσιού από το ίδιο άτομο πριν μερικές ημέρες και φοβάται για την κόρη […]
Διαβάστε το στο irafina.gr