Νίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της 14χρονης που αγνοείται

15:40 - 09/10/2022

Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκαια: «Φοβάμαι μήπως σκοτώσει την Μαρκέλλα» - Συγκλονίζει η αδερφή της 14χρονης που απήχθη

Την άρπαξε μπροστά στα μάτια της αδερφής της - «Φώναζα βοήθεια, βοήθεια δεν ήταν κανείς»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Νίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της

Γνωστός στην οικογένεια της 14χρονης φέρεται να είναι ο άνδρας που το βράδυ της Παρασκευής άρπαξε με τη βία την Μαρκέλλα στην περιοχή της Νίκαιας και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σεπόλια: «Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω εγώ η ίδια» λέει η μητέρα της 12χρονης

Η μητέρα του κοριτσιού ξέσπασε για όσα βίωσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου: «Θα τον σκοτώσω εγώ η ίδια με τα χέρια μου» - Τι λέει ο ίδιος. Το άρθρο Σεπόλια: «Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω εγώ η ίδια» λέει η μητέρα της 12χρονης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια: «Την είχε απαγάγει ξανά και την είχε βιάσει» λέει η μητέρα της

Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Νίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της 14χρονης που αγνοείται

Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη Γνωστός στην οικογένεια της 14χρονης φέρεται να είναι ο άνδρας που το βράδυ της Παρασκευής άρπαξε με τη βία την Μαρκέλλα στην περιοχή της Νίκαιας και εξαφανίστηκαν. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, η […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (23/11) στην Αττική λόγω της επίσκεψης του Πατριάρχη Βαρθολομαίου - Οι περιοχές και οι ώρες

Παλαιό Φάληρο: Διαρρήκτης κλέβει αυτοκίνητο σε 2 λεπτά και εξαφανίζεται – Δείτε βίντεο

Αγνοούνται τα ίχνη ραβίνου στο Αμπού Ντάμπι – Πιθανόν τον παρακολουθούσαν Ιρανοί

Νία Βαρντάλος: Πήγε στη συναυλία του Νίκου Βέρτη στο Λος Άντζελες

Μαρινάκης: Ενωτική η ομιλία Καραμανλή, από τον Αντώνη Σαμαρά είχαμε προσβολές και ύβρεις

Καμία «κόκκινη γραμμή» για την υποστήριξη της Ουκρανίας, τονίζει η Γαλλία