Νίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της 14χρονης που αγνοείται
15:40 - 09/10/2022
Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκαια: «Φοβάμαι μήπως σκοτώσει την Μαρκέλλα» - Συγκλονίζει η αδερφή της 14χρονης που απήχθη
Την άρπαξε μπροστά στα μάτια της αδερφής της - «Φώναζα βοήθεια, βοήθεια δεν ήταν κανείς»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΝίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της
Γνωστός στην οικογένεια της 14χρονης φέρεται να είναι ο άνδρας που το βράδυ της Παρασκευής άρπαξε με τη βία την Μαρκέλλα στην περιοχή της Νίκαιας και εξαφανίστηκαν.
Διαβάστε το στο thebest.grΣεπόλια: «Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω εγώ η ίδια» λέει η μητέρα της 12χρονης
Η μητέρα του κοριτσιού ξέσπασε για όσα βίωσε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου: «Θα τον σκοτώσω εγώ η ίδια με τα χέρια μου» - Τι λέει ο ίδιος.
Το άρθρο Σεπόλια: «Αν βγει έξω ελεύθερος, θα τον θάψω εγώ η ίδια» λέει η μητέρα της 12χρονης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΑρπαγή 14χρονης στη Νίκαια: «Την είχε απαγάγει ξανά και την είχε βιάσει» λέει η μητέρα της
Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών
Διαβάστε το στο e-daily.grΝίκαια: «Είχαν απαγάγει ξανά την Μαρκέλλα», λέει η μητέρα της 14χρονης που αγνοείται
Το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη Γνωστός στην οικογένεια της 14χρονης φέρεται να είναι ο άνδρας που το βράδυ της Παρασκευής άρπαξε με τη βία την Μαρκέλλα στην περιοχή της Νίκαιας και εξαφανίστηκαν. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, η […]
Διαβάστε το στο lamianow.gr