Γιώργος Θεοφάνους: Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά, δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου

07:34 - 09/10/2022

Για την τηλεοπτική του διαδρομή μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους. Με αφορμή τη συνέχιση της μουσικής του εκπομπής, “Ένα τραγούδι ακόμα’ μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνουστην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, αναφέρθηκε σε παλαιότερες τηλεοπτικές του εμφανίσεις τις οποίες, σήμερα, δεν… αναγνωρίζει! «Το Ένα Τραγούδι ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά, δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Θεοφάνους: Μου έλεγαν πράγματα στα αυτιά που δεν τα άντεχα και πέταγα τα ακουστικά μου

«Δεν ξέρω αν με συμπάθησε ποτέ η τηλεόραση», δήλωσε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πόρτο: Οπαδοί έκαναν «ντου» στο πούλμαν της ομάδας μετά τον αποκλεισμό – Προσπάθεια κατευνασμού από Βίλας-Μπόας

Πέθανε ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης

Ελ Κααμπί: Ο «killer» του Ολυμπιακού και το τέταρτο ερυθρόλευκο χατ-τρικ κόντρα στην ΑΕΚ

Ησαΐας Ματιάμπα: «Αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια – Είναι μια καθημερινή μου μάχη, ένας προσωπικός μου δαίμονας»

«Ήταν φτωχό παιδί, πάλευε για να επιβιώσει» λέει ένας από τους 16 κουμπάρους του γαμπρού με την κοκαΐνη στο Ηράκλειο

Sim Racing – Αγώνες ταχύτητας από την άνεση του σπιτιού μας