Σπύρος Χαριτάτος: «Είχε παραλύσει το δεξί μου πόδι και κινδύνευσα να μείνω ανάπηρος»
21:00 - 08/10/2022
Ο Σπύρος Χαριτάτος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα παιδικά του χρόνια, αλλά και τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία. Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε ένα σοβαρό περιστατικό εξαιτίας του οποίου λίγο έλειψε να μείνει ανάπηρος. «Έχω ζήσει και την εμπειρία της κατάσχεσης». Κακός μαθητής στο σχολείο, αλλά […]
The post Σπύρος Χαριτάτος: «Είχε παραλύσει το δεξί μου πόδι και κινδύνευσα να μείνω ανάπηρος» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Σπύρος Χαριτάτος: «Είχε παραλύσει το δεξί μου πόδι και κινδύνευα να μείνω ανάπηρος»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Χαριτάτος στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Χαριτάτος στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στο σοβαρό ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την εκπομπή «Ανειδίκευτος εργάτης» που τον έφερε ένα βήμα πριν από την αναπηρία. Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Χαριτάτος εξομολογήθηκε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Χαριτάτος: «Ένιωσα μούδιασμα, είχε παραλύσει το δεξί μου πόδι και κινδύνευα να μείνω ανάπηρος»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Χαριτάτος στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Ο δημοφιλής δημοσιογράφος […]
The post Σπύρος Χαριτάτος: «Ένιωσα μούδιασμα, είχε παραλύσει το δεξί μου πόδι και κινδύνευα να μείνω ανάπηρος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr