Νίκος Μάνεσης: «Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές»

11:30 - 08/10/2022

Εκ νέου απάντησε ο Νίκος Μάνεσης για τις δηλώσεις που είχε κάνει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσω της εκπομπής του για […] The post Νίκος Μάνεσης: «Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μάνεσης: Το 60′ Ελλάδα σήμερα θα κοβόταν στη δεύτερη εκπομπή

Ο Νίκος Μάνεσης δεν μάσησε τα λόγια του για τα ποσοστά τηλεθέασης! Με λόγο χειμαρρώδη απασφάλισε ο Νίκος Μάνεσης, μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής, τόσο για τα ποσοστά τηλεθέασης όσο και για την επιτυχημένη ταξιδιωτική του εκπομπή, “60′ Ελλάδα” στον Alpha. «Καταπέλτης» για μια ακόμα φορά ήταν ο Νίκος Μάνεσης, το Σάββατο, μέσα ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μάνεσης: Το 60′ Ελλάδα σήμερα θα κοβόταν στη δεύτερη εκπομπή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέα τοποθέτηση Μάνεση για τις τηλεθεάσεις: «Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές»

«Δεν δουλεύει το μοντέλο τηλεθέασης. Δημιουργούνται πλασματικά νούμερα»

Διαβάστε το στο news.gr

Νίκος Μάνεσης: «Από αυτά τα νούμερα κόπηκαν εκπομπές»

«Κάποιοι αμφισβήτησαν τις προθέσεις μου.»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»