Ο Λάζος Μαντικός σε μια… μεθυσμένη σύνδεση – Τον έστειλε να πιει καφέ ο Γιώργος Παπαδάκης

10:08 - 07/10/2022

Ο Λάζος Μαντικός εμφανίστηκε στην οθόνη του Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μαρία Αναστασοπούλου τον καλημέρισαν. Ωστόσο, […] The post Ο Λάζος Μαντικός σε μια… μεθυσμένη σύνδεση – Τον έστειλε να πιει καφέ ο Γιώργος Παπαδάκης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημοσιογράφος βγήκε… πιωμένος στον αέρα – Τον έστειλε να πιει καφέ ο Γιώργος Παπαδάκης

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε το στο in.gr

Δημοσιογράφος βγήκε… πιωμένος στον αέρα – Τον έστειλε να πιει καφέ ο Γιώργος Παπαδάκης

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Λάζος Μαντικός: Βγήκε… «μεθυσμένος» στη ζωντανή σύνδεση με τον Γιώργο Παπαδάκη

Μια ζωντανή σύνδεση... αλλιώτικη από τις άλλες έκανα σήμερα το πρωί ο Λάζος Μαντικός στο «Καλημέρα Ελλάδα».Μια ζωντανή σύνδεση... αλλιώτικη από τις άλλες έκανα σήμερα το πρωί ο Λάζος Μαντικός στο «Καλημέρα Ελλάδα».Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιώργος Παπαδάκης τον καλημέρισαν αλλά… η ζωντανή σύνδεση άρχισε να φαίνεται ότι δεν θα πάει καλά. Μπορεί να έφταιγε η παγκόσμια μέρα χαμόγελου, μπορεί η αργή επιστροφή του ήχου, και η επικοινωνία με το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημοσιογράφος σε “μεθυσμένη” σύνδεση – Τον έστειλε για καφέ ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο Λάζος Μαντικός άρχισε να γελά με έναν ιδιαίτερο τρόπο και ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε αν πήγε στη δουλειά κατευθείαν μετά από το μπαράκι.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ο Λάζος Μαντικός εμφανίστηκε στην οθόνη του Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μαρία Αναστασοπούλου τον καλημέρισαν. Ωστόσο, αυτή η ζωντανή σύνδεση φάνηκε να μην πηγαίνει και πολύ καλά από την αρχή… Λίγο η παγκόσμια μέρα χαμόγελου, λίγο η αργή επιστροφή του ήχου, δεν ήθελε και πολύ για να… εκτροχιαστεί η επικοινωνία του δημοσιογράφου με […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»