Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια στην ηλικία μου – Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει»
09:40 - 07/10/2022
Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και την
To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια στην ηλικία μου – Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια...Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει»
Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της, η Μαρία Ιωαννίδου...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια, ετοιμάζω μήνυση»
Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε για ποιο λόγο θα κάνει μήνυση στην Google
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια...Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει»
Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της, η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα! Για τον Φρέντυ Γερμανό, τη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Ιωαννίδου: Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια και ετοιμάζω μήνυση - BINTEO
Η Μαρία Ιωαννίδου έδωσε μία τηλεοπτική συνέντευξη με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της.
Διαβάστε το στο real.grΜαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια στην ηλικία μου – Ετοιμάζω μήνυση, μου έχει κοστίσει»
Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφία της, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και την κάμερα του Happy Day για όλα! Για τον Φρέντυ Γερμανό, τη Ναταλία Γερμανού και τη μήνυση που ετοιμάζει στη Google για τα 15 χρόνια που της πρόσθεσε ηλικιακά. «Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Ιωαννίδου: "Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια και ετοιμάζω μήνυση"
"Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΜαρία Ιωαννίδου: Θα κάνει μήνυση στη Google γιατί της προσθέτει χρόνια στην ηλικία της
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή Happy Day με αφορμή την αυτοβιογραφία της. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον χρόνο που περνάει. Γιατί όμως τα έβαλε με τη Google; «Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, […]
The post Μαρία Ιωαννίδου: Θα κάνει μήνυση στη Google γιατί της προσθέτει χρόνια στην ηλικία της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr