Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν νομίζω να υπάρξει επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»
09:20 - 07/10/2022
Η Ιλένια Ουίλιαμς θα είναι καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την
To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν νομίζω να υπάρξει επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν νομίζω να υπάρξει επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»
Δείτε το βίντεο με την αναφορά της τραγουδίστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού στην προσωπική της ζωή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΙλένια Ουίλιαμς: Δε θα ξαναείμαστε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα είναι η Ιλένια ΟυίλιαμςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙλένια Ουίλιαμς για Ουγγαρέζο: «Δεν νομίζω ότι θα είμαστε ξανά μαζί με τον Δημήτρη»
Καλεσμένη την Κυριακή στο πρώτο After Dark της σεζόν είναι η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία απάντησε και σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Διαβάστε το στο thebest.grΙλένια Ουίλιαμς: «Δεν νομίζω να υπάρξει επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»
Η Ιλένια Ουίλιαμς πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.Η Ιλένια Ουίλιαμς πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.Η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή. Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και σχολίασε το […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr