Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν νομίζω να υπάρξει επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

09:20 - 07/10/2022

Η Ιλένια Ουίλιαμς θα είναι καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: «Δεν νομίζω να υπάρξει επανασύνδεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δείτε το βίντεο με την αναφορά της τραγουδίστριας και ραδιοφωνικής παραγωγού στην προσωπική της ζωή 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιλένια Ουίλιαμς: Δε θα ξαναείμαστε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου θα είναι η Ιλένια ΟυίλιαμςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ιλένια Ουίλιαμς για Ουγγαρέζο: «Δεν νομίζω ότι θα είμαστε ξανά μαζί με τον Δημήτρη»

Καλεσμένη την Κυριακή στο πρώτο After Dark της σεζόν είναι η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία απάντησε και σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Ιλένια Ουίλιαμς πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.Η Ιλένια Ουίλιαμς πρόκειται να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.Η τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή. Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και σχολίασε το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»