Ελένη Μενεγάκη: Ρώτησε τους συνεργάτες της αν τη θεωρούν γυναίκα καριέρας

19:38 - 06/10/2022

Τη γνώμη των συνεργατών της για το αν είναι γυναίκα καριέρας ή όχι θέλησε η Ελένη Μενεγάκη η οποία και τους ρώτησε στον «αέρα» της εκπομπής της «Ελένη» του Mega το μεσημέρι της Πέμπτης (06/10). Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Κρίτα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τους συνεργάτες της αν τη θεωρούν γυναίκα καριέρας τονίζοντας πως ναι μεν πάντα την ενδιέφερε η ζωή της, αλλά πάντα την ενδιέφερε και η καριέρα της. «Εγώ μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο που με ενδιαφέρει η γνώμη σας. Είπε η Ελένη Κρίτα πως “δεν ήμουν γυναίκα καριέρας, πάντα είχε προτεραιότητα η ζωή μου”. Και η ερώτησή μου γιατί θέλω να καταλάβω, είμαι γυναίκα καριέρας; Γιατί πάντα με ενδιέφερε η ζωή μου. Δεν υπήρξε περίοδο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Φονικό στους Γόννους Λάρισας: Βίντεο με τον 60χρονο να κάνει χαμό λόγω αλλοδαπών που έμεναν στην περιοχή

Υποχωρεί το συνάλλαγμα στα 1,0322 δολάρια

Σεισμός τώρα ανάμεσα σε Αμοργό και Σαντορίνη – Έγινε αισθητός στην Αττική

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Η πατέντα ντόπιου για να καταγράφει τη σοβαρότητα των δονήσεων

Σύζυγος διάσημου τραγουδιστή παρασύρθηκε από ΙΧ στο Κολωνάκι – Αναζητείται ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος

F4 EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια, αυτές είναι οι τιμές