Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…» – Νέο ξέσπασμα για την κηδεμονία της
18:42 - 06/10/2022
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξέσπασε για ακόμα μια φορά στα social media με αφορμή την κηδεμονία της που διήρκεσε 13 χρόνια κι επιτέθηκε στην οικογένεια της, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μητέρα της, που είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά της. Με ανάρτηση που έκανε στο Instagram και στη συνέχεια την διέγραψε, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ήταν υποχρεωμένη να επισκέπτεται καθημερινά ψυχολόγους, χωρίς όμως να λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζονταν. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση έγραψε το εξής: «Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο !!! Όσο για όλη μου την οικογένεια συμπεριλαμβανομένου του αδελφού μου, της αδε
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στην μαμά της: «Πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…»
Με τον δικό της, μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απάντησε στην μητέρα της, η οποία της ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον «πόνο» που της προκάλεσε κατά τη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας του πατέρα της. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί μετά από 13 χρόνια να κατάφερε να κερδίσει την ελευθερία της, αλλά όπως φαίνεται ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στην μαμά της: «Πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜπρίτνεϊ Σπίαρς: «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…» – Νέο ξέσπασμα για την κηδεμονία της
«Για 13 χρόνια, έπρεπε να συναντώ γιατρούς εβδομαδιαίως για να αναφέρω το παρελθόν μου που το έκανε χειρότερο»
Διαβάστε το στο in.grΗ Μπρίτνεϊ Σπίαρς απαντά στην μαμά της: «Πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…»
Με τον δικό της, μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απάντησε στην μητέρα της, η οποία της ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τον «πόνο» που της προκάλεσε κατά τη διάρκεια της 13χρονης υποχρεωτικής κηδεμονίας του πατέρα της.
Διαβάστε το στο thebest.grΜπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα «επίθεση» στους γονείς της: «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…»
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπορεί να κατάφερε μετά από 13 χρόνια να απομακρύνει τον πατέρα της από
To άρθρο Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Νέα «επίθεση» στους γονείς της: «Μαμά πάρε τη συγγνώμη σου και άντε γ…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr