Κωστής Χατζηδάκης: Στους άνεργους θα προσφέρονται με κριτήρια θέσεις εργασίας από τη ΔΥΠΑ

13:20 - 06/10/2022

Ο υπουργός Εργασίας απαντά σε όσους τον κατηγορούν για «αστυνομιά ανέργων»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζηδάκης: Στους άνεργους θα προσφέρονται με κριτήρια θέσεις εργασίας από τη ΔΥΠΑ

Ο υπουργός Εργασίας απαντά σε όσους τον κατηγορούν για «αστυνομία ανέργων»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χατζηδάκης: Στους άνεργους θα προσφέρονται με κριτήρια θέσεις εργασίας από τη ΔΥΠΑ

Με μια ανάρτηση στο Facebook επέλεξε να απαντήσει ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, στην κριτική που ασκείται με το επιχείρημα «αστυνομία ανέργων» για τις αλλαγές που εφαρμόζονται πλέον για την προσφορά θέσεων εργασίας από την ΔΥΠΑ. Ο Κωστής Χατζηδάκης διευκρινίζει ότι πλέον στους ανέργους «θα προσφέρονται δουλειές αντίστοιχες με τις σπουδές του και τη διαδρομή […] The post Χατζηδάκης: Στους άνεργους θα προσφέρονται με κριτήρια θέσεις εργασίας από τη ΔΥΠΑ appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Champions League: Επικές ανατροπές στο φινάλε για Μπενφίκα και Αϊντχόφεν, 3-2 Μονακό και Σαχτάρ αντίστοιχα - Δείτε τα γκολ

Μητσοτάκης: Θα κάνουμε περισσότερα για τη μεσαία τάξη, εκλογές το 2027 - Τι είπε για Σαμαρά, Καραμανλή

Φόβος και τρόμος ο Μασκ για τους δημοσίους υπαλλήλους στις ΗΠΑ - Βγάζει στη φόρα ονόματα και στοιχεία όσων θέλει να διώξει

Σειρήνες αεράμυνας ήχησαν ξανά στο Κίεβο - Βίντεο

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στην Καλιφόρνια που απείλησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Μυρτώ Αλικάκη: Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι από τους πιο βασικούς πυλώνες της ζωής μου, δεν τους δίνω ποτέ συμβουλές