Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star, έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία»
10:44 - 06/10/2022
Στο «Πρωινό μας» έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος επιβεβαίωσε πως έκανε συνάντηση με την Acun Medya για το […]
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star, έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor All Star: Συζήτησα, αλλά έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία
«Με προβληματίζει το πώς γίνεται να γνωρίζει μια εκπομπή πράγματα που αφορούν εμένα και να μην τα γνωρίζω εγώ», λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό μας». Ο Ντάνος επιβεβαίωσε πως έκανε συνάντηση με την Acun Medya για το Survivor All Star, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως έχει υπογράψει για μία άλλη συνεργασία ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος για Survivor All Star: Συζήτησα, αλλά έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα είμαι στο Survivor All Star, έχω υπογράψει γι’ άλλη συνεργασία»
Τι αποκάλυψε ο ίδιος
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Αγγελόπουλος: «Τελειώνει» τις φήμες για το Survivor All Star και στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στον Γιώργο Λιανό
Μόλις έγινε γνωστό πως το Survivor All Star θα πραγματοποιηθεί αφού είναι ένα πρόγραμμα το οποίο επιθυμεί πολύ και ο ίδιος ο τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου άρχισε να ακούγεται έντονα. Δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συζητά με την παραγωγή του Survivor για την συμμετοχή του στο All Star άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο Ντάνος, δεν είχε απαντήσει σε κανένα δημοσίευμα, όμως ένα ρεπορτάζ το οποίο βγήκε χθες (05/10) στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον ενόχλησε. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε το πολυπόθητο «ναι» στο All Star Survivor και έδωσε τα χέρια με τον Ατζούν Ιλιτζάλι. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Διέψευσε ότι θα είναι στο Survivor All Star
Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε για τη συνάντηση με την Acun Medya για το Survivor All Star.
«Πριν περίπου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star – Τι αποκάλυψε ο ίδιος
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και αναφέρθηκε πρώτη φορά εκτενώς στο Survivor
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Η αλήθεια για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star – Τι αποκάλυψε ο ίδιος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Αγγελόπουλος: «Συζήτησα για το Survivor All Star, αλλά έχω υπογράψει για μία άλλη συνεργασία»
O Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως έχει υπογράψει για μία άλλη συνεργασία και ότι δεν του επιτρέπεται να παίξει στο reality επιβίωσης.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί δεν θα συμμετέχω στο Survivor All Star
Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί ότι κάνουν συζητήσεις με την Acun Media για τη συμμετοχή τους στο All Star Survivor. Έντονες ήταν οι συζητήσεις γύρω από τον Ντάνο με πολλούς μάλιστα να αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει ήδη συμφωνήσει. «Φυσικά και έχω δει την αναπαραγωγή όλων αυτών των πραγμάτων όλες αυτές τις ημέρες. Πριν από […]
The post Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιατί δεν θα συμμετέχω στο Survivor All Star appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr