Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της – «Ελπίζω να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά»
10:20 - 06/10/2022
Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηναΐς
To άρθρο Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της – «Ελπίζω να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Αθηναΐς Νέγκα επιβεβαίωσε τον χωρισμό της: «Δεν έχω κάτι να πω, αλλάζουν οι σχέσεις»
«Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της δημοσιογράφου
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑθηναΐς Νέγκα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της μετά από 5 χρόνια γάμου
Η Αθηναΐς Νέγκα πριν από λίγες ώρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύζυγό της μετά από πέντε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό της στο Πρωινό Μας- «Ελπίζω να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά»
H Αθηναΐς Νέγκα χώρισε από τον σύζυγό της μετά από…
Διαβάστε το στο onsports.grΑθηναΐς Νέγκα: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της – «Δεν έχω κάτι να πω, αλλάζουν οι σχέσεις»
Αθηναΐς Νέγκα: «Οι σχέσεις αλλάζουν. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω μια καλή σχέση με τον άντρα μου και να μπορούμε να πάμε μαζί σινεμά».
Διαβάστε το στο neolaia.grΑθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της
Τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Γιάννη, ανακοίνωσε με μια ανάρτησή της στα social media η Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή δημοσιογράφος μετά από πέντε χρόνια έγγαμου βίου και ένα παιδί τράβηξε δρόμους χωριστούς από τιν σύζυγό της. Η ίδια ωστόσο, αρκέστηκε να δηλώσει ότι αυτό που θέλει είναι να κρατήσει ισορροπίες και μια καλή […]
The post Αθηναΐς Νέγκα: Η πρώτη δήλωση μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr