Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει Κωνσταντίνο Αργυρό και γίνεται viral – Βίντεο

09:40 - 06/10/2022

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο. Το βράδυ της To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει Κωνσταντίνο Αργυρό και γίνεται viral – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει ζεϊμπέκικο και γίνεται viral

Οι εμφανίσεις της πάντα εντυπωσιάζουν, καθώς στα 89 της χρόνια καταφέρνει να λάμπει και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη  δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογασριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου η ίδια φαίνεται να χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Αθήνα μου». Η ηθοποιός […] Το άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει ζεϊμπέκικο και γίνεται viral εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη χορεύει το ζεϊμπέκικο του Αργυρού «Αθήνα μου» και αποθεώνεται από τους φανς

H Ζωζώ Σαπουντζάκη επέστρεψε στην Αθήνα από την Κινέτα, όπου βρισκόταν για το καλοκαίρι, και το γιόρτασε όπως αρμόζει. Με χορό και κέφι.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού και γίνεται viral (vid)

H Ζωζώ Σαπουντζάκη χόρεψε το κομμάτι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφιερώνοντας τον χορό στους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»