Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει Κωνσταντίνο Αργυρό και γίνεται viral – Βίντεο
09:40 - 06/10/2022
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο. Το βράδυ της
To άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει Κωνσταντίνο Αργυρό και γίνεται viral – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει ζεϊμπέκικο και γίνεται viral
Οι εμφανίσεις της πάντα εντυπωσιάζουν, καθώς στα 89 της χρόνια καταφέρνει να λάμπει και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογασριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου η ίδια φαίνεται να χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Αθήνα μου». Η ηθοποιός […]
Το άρθρο Ζωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει ζεϊμπέκικο και γίνεται viral εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΗ Ζωζώ Σαπουντζάκη χορεύει το ζεϊμπέκικο του Αργυρού «Αθήνα μου» και αποθεώνεται από τους φανς
H Ζωζώ Σαπουντζάκη επέστρεψε στην Αθήνα από την Κινέτα, όπου βρισκόταν για το καλοκαίρι, και το γιόρτασε όπως αρμόζει. Με χορό και κέφι.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΖωζώ Σαπουντζάκη: Χορεύει τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού και γίνεται viral (vid)
H Ζωζώ Σαπουντζάκη χόρεψε το κομμάτι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, αφιερώνοντας τον χορό στους διαδικτυακούς της φίλους.
Διαβάστε το στο neolaia.gr