Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα από τον σύζυγό της - Η ανάρτηση στο Instagram

08:42 - 06/10/2022

Η Αθηναΐς Νέγκα, με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως χώρισε με τον σύζυγό της, Γιάννη μετά από πέντε χρόνια γάμου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθηναΐς Νέγκα: Χώρισε από τον σύζυγό της – Η ανακοίνωσή της στο instagram

«Οι σχέσεις παλιώνουν...»

Διαβάστε το στο in.gr

H Αθηναΐς Νέγκα με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως χώρισε από τον σύζυγό της, Γιάννη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

H Αθηναΐς Νέγκα με μια μακροσκελή της ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως χώρισε από τον σύζυγό της, Γιάννη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Αθηναΐς Νέγκα: Χώρισε με τον σύζυγό της πέντε χρόνια μετά τον γάμο – Η ανάρτηση στο Instagram

Mε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η Αθηναΐς Νέγκα ανακοίνωσε πως δεν είναι πια μαζί με τον σύζυγό της, Γιάννη. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, ενώ το 2018 ήρθε στη ζωή η κόρη τους. Η γνωστή δημοσιογράφος σε παλιότερη συνέντευξή της είχε μιλήσει για τα 14 χρόνια διαφορά ηλικίας που είχε με τον σύζυγό της. «Τα 14 χρόνια διαφορά που έχω με τον σύζυγό μου με προβληματίζουν κάθε μέρα. Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση» είχε παραδεχτεί σε παλιότερη συνέντευξή της η Αθηναΐς Νέγκα η οποία έχει άλλη μια κόρη, από προηγο

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Το Pre-Christmas party του Στέλιου Κουδουνάρη – Τι φόρεσαν οι celebrities που έδωσαν το παρών

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις στο skin care για να είσαι εντυπωσιακή το βράδυ του Ρεβεγιόν

Η Βίκυ Κάβουρα αποκάλυψε την άγνωστη επιχειρηματική της δραστηριότητα

Πώς να μετατρέψεις το σπίτι σου στο πιο cosy, γιορτινό καταφύγιο

Μαρίνα Σταυράκη: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια για την επιλογή της να αγοράσει «μαϊμού» τσάντες από την Αγία Βαρβάρα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Η Ζέτα ήταν πάντα ένα κομμάτι της ζωής μου»