Γιάννης Βαρδής: Aν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής

18:44 - 05/10/2022

“Εάν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής” ανέφερε ο Γιάννης Βαρδής. Ο Γιάννης Βαρδής παραχώρησε συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Νάντια Ρηγάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει στην καλλιτεχνική του πορεία. «Με τον Λιανό είμαστε 12 χρόνια μαζί, περισσότερα χρόνια απ’ όσα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Βαρδής: Aν δεν άρεσα στον πατέρα μου, θα μου απαγόρευε να γίνω τραγουδιστής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

10 ενδιαφέροντα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για τα μάτια

Επί τάπητος η αύξηση των εισπράξεων από χρέη στα ταμεία – Το σχέδιο του ΕΦΚΑ και οι προτάσεις για γενναίες λύσεις

Στη Λευκωσία σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Κυπριακό και Μέση Ανατολή στην ατζέντα των επαφών του

Πράσινο φως Χαραλαμπογιάννη για να τρέξουν οι νέες μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Πώς το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία επηρεάζει τη συζήτηση για το «φρένο χρέους» στη Γερμανία και το οικονομικό μέλλον της Ευρώπης

Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Σαρακιώτης - Προβλήματα με το καλημέρα στο Κίνημα Δημοκρατίας