Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια εκπομπή που γίνονται κανονισμένες φάρσες, δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου»

11:34 - 05/10/2022

Με αφορμή την φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά στο […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Υπάρχει μια εκπομπή που γίνονται κανονισμένες φάρσες, δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου

Το τηλεφώνημα του Άρη Καβατζίκη στον Νίκο Μάνεση στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» σχολίασαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην εκπομπή Πρωινό του Ant1. Ο Γιώργος Λιάγκας τότε έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά σε εκπομπή, η οποία, όπως τόνισε ο παρουσιαστής, κάνει στημένες φάρσες. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε αρχικά: «Στο όνομα της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Άνθρωποι που κάνουν υποτίθεται χιούμορ, βγαίνουν και εκτελούν ανθρώπους κανονικά χρόνια στην τηλεόραση, το έχουμε δει. Μην πω ονόματα τώρα». Στην συνέχεια της τοποθέτησής του, ο παρουσιαστής τόνισε: «Να πούμε αλήθεια στον κόσμο; Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μια τηλε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα, υπάρχει μια εκπομπή που γίνονται κανονισμένες φάρσες, και ας τελειώσει η καριέρα μου»

O Γιώργος Λιάγκας έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά στο Πρωινό την Τετάρτη, με αφορμή την φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση. Ο παρουσιαστής «φωτογράφισε» συγκεκριμένη εκπομπή -όχι το Πάμε Δανάη- στην οποία γίνονται φάρσες και τόνισε ότι οι φάρσες αυτές είναι στημένες.O Γιώργος Λιάγκας έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά στο Πρωινό την Τετάρτη, με αφορμή την φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση. Ο παρουσιαστής «φωτογράφισε» συγκεκριμένη εκπομπή -όχι το Πάμε Δανάη- στην οποία γίνονται φάρσες και τόνισε ότι οι φάρσες αυτές είναι στημένες.Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: «Στο όνομα της φάρσας γίνονται […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λιάγκας για Μάνεση: «Υπάρχει μια εκπομπή που γίνονται κανονισμένες φάρσες, δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου»

«Μην πω ονόματα τώρα»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε